ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ

 
''Δεν σε θέλουμε στην ομάδα''. Αυτό είπαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Αθλέτικο Μαδρίτης. Και γιατί, παρακαλώ, δεν τους κάνει ο 37χρονος παικταράς, ο οποίος έχει αποφασίσει να την κάνει και από την  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Επειδή ο πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης είναι άσχετος με τα ιδεώδη και τις αξίες της Αθλέτικο. 
Χιούμορ; Σε καμιά περίπτωση. Ο οπαδός είναι νούμερο, και δεν βγάζει γέλιο. Μόνο νοσηρότητα και παραλογισμό. Μιλάμε για τον ''στρατευμένο'' οπαδό, αυτόν της προσκολλήσεως, που δήθεν έχει λόγο στα συμβαίνοντα στην ομάδα του. Δεν αναφερόμαστε στον οπαδό της εξέδρας ή όχι που αγαπάει την ομάδα και στέκεται μακριά. Δεν μπερδεύεται εκεί που δεν έχει καμιά δουλειά.
Ποια ηθική και ποιες αρχές έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα; Καμιά! Με τον ίδια αντίληψη και την ίδια πρακτική ενεργούν οοοοόλες οι ομάδες. Οοοοοόλες, άνευ εξαιρέσεως ουδεμιάς. Στο μυαλουδάκι, όμως, του αργηγικού στην εξέδρα οπαδού που αποζητά μερίδιο στην εξουσιαστική της ομάδας, αυτή είναι... ξεχωριστή σε Ιστορία και ρομαντισμό.
Το άλλο με τον Ρονάλντο. Στην αρνητική στάση των οργανωμένων της Αθλέτικο ο έτσι αντέδρασε όπως δεν θα αντιδρούσε ένας σταρ σαν κι αυτόν, μάλιστα πολύ δυνατά στο παιχνίδι της επικοινωνίας. Και είπε αλήθειες ο Ρονάλντο που αποφεύγουν δημοσιογράφοι, διανοούμενοι, φιλόσοφοι κι άλλοι παρλαπίπες της πιάτσας. Τι, λοιπόν, είπε ο κωλοπαιδαράς;
Αδύνατον να μη μιλήσετε για μένα, έστω και για μια μέρα. Ο Τύπος έτσι βγάζει χρήματα. Αν δεν λες ψέματα δεν μπορείς να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ