Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕΜΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΚΑΡΒΕΛΑ

 
Ο άνθρωπος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ταμπούρια. Στον πολύ Πειραιά, δηλαδή. Όχι στον αστικό και κυριλάτο Πειραιά, αλλά στον λαϊκό, στον εργατικό και προλεταριακό Πειραιά, και γι' αυτό τον έχουν καταγεγραμμένο για γάβρο. Έτσι το ήξεραν χρόνια. Να, όμως, που ο Νίκος Καρβέλας έδωσε το παρόν στη Λεωφόρο, στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Σλάβια. Λες να την καντέμιασε την ομάδα;
 
Τίποτα δεν αποκλείεται. Τι δουλειά είχε ένας γάβρος σε κρίσιμο ματς των βαζέλων. Δεν θέλει ερώτημα. Ο 71χρονος συνθέτης έκανε στο γήπεδο μια διαβολική εμφάνιση. Σκέτος Άλις Κούπερ. Βαμμένα μάτια και ύφος που ναρκώνει τον άλλον. 
Μήπως από το γήπεδο του Παναθηναϊκού δούλεψε και για την πρόκριση του Ολυμπιακού. Και πέτυχε νταμπλ. Και αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και πρόκριση του Ολυμπιακού. Τίποτα δεν αποκλείεται.
Παντού η φωτογραφία του Νίκου Καρβέλα, στη Λεωφόρο με την Άννα Βίσση παρέα. Ποιο μέσο να την αγνοήσει; Να μη δημοσιεύσει τη φώτο και να κυκλοφορήσει χωρίς αυτήν, όταν όλα τα άλλα ΜΜΕ θα τη μοστράρουν; Έτσι πάει. Βγαίνει στον αέρα φώτο π.χ. κυρίας με μπικίνι και τη δημοσιεύουν διότι θα 'ναι έλλειμμα να μην έχουν. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ