ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ...

 
Την κυνηγούσαν όσο ζούσε. Που πάει, τι κάνει... Από πίσω την έπαιρναν ρεπόρτερ και φωτογράφοι. Ας μην έκανε κάτι παράνομο, αμαρτωλό, ξεχωριστό.... Το κορίτσι πούλαγε και κάθε στιγμή της, είτε πίνοντας καφέ, είτε βλέποντας τον ουρανό με τα άστρα, είχε τη... σημασία της. 
Πολυσυζητήμένη η πριγκήπισσα Νταϊάνα της Αγγλίας. Πολυφωτογραφημένη η σύζυγος του Τσάρλς, νύφη της βασιλίσσας της Αγγλίας. Γιατί; Κάτι υπάρχει επάνω της, στην αύρα της και προκαλεί την προσοχή. Είναι ανεξήγητο. Και το πράμα δεν έχει τελειωμό... Ανεξήγητο. 
Στα 36 της χρόνια σκοτώθηκε πριν από 25 χρόνια, μήνα Αύγουστο του 1997, και δεν την αφήνουν σε ησυχία ούτε στον τάφο της... Κάθε τόσο την θυμούνται. Γιατί; Πουλάει. Γι' αυτό. Μαγνητίζει. Γι' αυτό. Ό,τι γράφεται σχετικά για τη ζωή της, για το θάνατο της, ενδιαφέρει. Πουλάει.
Το τελευταίο. Φοβόταν, λέει, ότι θα την σκοτώσουν με στημένο αυτοκινητικό ''δυστύχημα''. Έτσι κι έγινε. Να, ένα ακόμα παραμύθι που αξίζει να πουληθεί. Ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι η Νταϊάνα είχε εκφράσει το φόβο πως θα την δηλητηριάσουν, ότι θα πεθάνει από καρκίνο, ότι θα σκοτωθεί σε αεροπορικό ατύχημα.
Πεθαμένη είναι, ό,τι θέλουν γράφουν. Γιατί; Επειδή πουλάει. Στο παρελθόν έχουν γράψει και ότι... ζει, δεν έχει πεθάνει.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ... ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ