ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Ο ΓΑΜΟΣ ΛΟΠΕΖ- ΑΦΛΕΚ

 
Λέει κάτι το όνομα Jay Shetty; Είναι το πρόσωπο πίσω από τον πολυσυζητημένο γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ. Περίπτωση ο τύπος, ο Τζαίη Σέτυ. Μόλις 35χρονος έχει καταφέρει πολλά. Το ότι ανέλαβε να οργανώσει το τελετουργικό και τα άλλα σχετικά με το γάμο της τραγουδίστριας και του χολυγουντιανού σταρ είναι απλά η επιβεβαίωση ότι κι αυτός στον τομέα του είναι σταρ.
 
Λόπεζ και Άφλεκ δεν παντρεύτηκαν απλά, αλλά έκαναν ένα γάμο με τις ευλογίες και τη φροντίδα του γκουρού. Και ας λέει ο καθένας ότι ο Βρετανοϊδός είναι απατεώνας, παραμύθης, σαλτιμπαγκος και πουλάει συμβουλές για ψυχική υγεία, μείωση του άγχους κλπ.
 
Ινδικής καταγωγής ο Σέτυ, έκανε τέσσερα χρόνια μοναχός σε οσράμ της Βομβάης και ως συνειδητός Κρίσνα άρχισε να κάνει την καριέρα του. Πριν αρχίσει συνεργασία με την πολυσυζητημένη οικογένεια Καρντάσιαν τον είχε ανακαλύψει πρώτη η Ελληνίδα Αριάνα Χάφινγκτον και τον έκανε φίρμα. Έγινε ένας life coach και πέρα από τους επώνυμους πελάτες του, άρχισε να το παίζει και συγγραφέας. Κατηγορήθηκε για λογοκλοπή και σχεδόν παραδέχθηκε την κατηγορία, αφού απέσυρε κεφάλαια που υποτίθεται είχε γράψει ο ίδιος.
 
 Ο γάμος δεν λέει πολλά πράγματα, όσο ποια είναι η τελετή, όλο το σκηνικό του έργου. Οι Λόπεζ, Άφλεκ είναι περήφανοι διότι ο γάμος τους έχει τη σφραγίδα της επιμέλειας του πρώην ινδουϊστή καλόγερου.

Διαβαστε ακομα:

 

ΒΡΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ... ΥΨΟΣ ΤΟΥ