ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...

 
Ο Μελισσανιδης έφτιαξε το νέο γήπεδο για πάρτη της ΑΕΚ. Αυτό είναι γεγονός.  Μια πραγματικότητα. Άξια να την επαινέσεις, να την χειροκροτήσεις. Για τέτοια είμαστε; Συμφωνώ, δεν είσαι για τέτοια αν είσαι χάλιας με δίπλωμα. Και οφείλεις στον εαυτό σου να το δείξεις στην αγορά, ότι εσύ γεννήθηκες και θα πεθάνεις πεοκρούστης. 
Το απόλυτο παρακμιακό. Μιλάμε σοβαρά, δεν κάνουμε πλάκα. Το πράμα δεν σηκώνει κρύα και κατσαρά αστειάκια.
Η Ελλάδα αποκτάει ένα στολίδι. Το ποδόσφαιρο ένα εργαλείο υψηλής αισθητικής και χρησιμότητας. Και σκάει μύτη ο χάλιας, ο πτυχιούχος καραγκιόζης και αμολάει στο σύμπαν του ατέλειωτου αυνανισμού αυτό που παράγει το νοσηρό του πνεύμα. Το χειρότερο; Στη μαλακία του πεοκρούστη απαντάνε ένα σωρό άλλοι...
Ο ορισμός της παρακμής. Γίνεται τζερτζελές διότι δεν είναι μόνος του στη σέντρα αυτός που βασανίζει το πέος του... Επί τόπου ξεκουμπώνονται ένα κάρο άλλοι και με τα δυο χέρια κάνουν την ίδια... εργασία. ''Σχολιάζουν'' το ''σχόλιο'' του καπετάν μαλάκα.
Τα social media. Μεγάλη εφεύρεση. Όταν κάποιοι δεν έχουν στη σκέψη την παραγωγή, τι να παράξουν, να δουλέψουν,να βγάλουν ένα αποτέλεσμα. Κι ασχολούνται με τη μαλακία κάποιου διότι δεν τους κρατάει η δική τους μαλακία να αποδείξουν ότι οι ίδιοι είναι περισσότερο μαλάκες.
Διαβαστε ακομα:

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ