ΤΣΑΤΣΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

 

Δεν ψάχνεις ποιος χτύπησε τον δημοσιογράφο. Δεν είναι εκεί το θέμα. Ποιος, δηλαδή, ''επαγγελματίας'' του υποκόσμου την έπεσε στον επαγγελματία δημοσιογράφο. Ποιος έδωσε την εντολή, είναι το ζητούμενο. Εγώ θα σου πω.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο ηθικός αυτουργός, δηλαδή ο αληθινά εγκληματίας είναι ο ύποπτος. Αυτός που δεν ανέχεται την κριτική και δεν το έχει σε τίποτα να δώσει παραγγελιά το συμβόλαιο.

''Φταίει'', όμως, και ο δημοσιογράφος. Δεν καθότανε ''καλά''. Τον είχαν ειδοποιήσει, προειδοποιήσει. Έπρεπε να λάβει τα μέτρα του.  Να κάνει το... κορόιδο. Να μην αγνοεί τον κίνδυνο.

Επί της ουσίας. Δεν υπάρχει σήμερα δημοσιογραφία, έχει καταργηθεί. Και δεν υπάρχει προστασία της δημοσιογραφίας από το σωματείο των δημοσιογράφων, από τους εκδότες. Από την άλλη κάποιοι τσάτσοι δημοσιογράφοι δεν το ΄χουν σε τίποτα, στα ίσα, φόρα παρτίδα να κυκλοφορούν πραγματικά μουνόπανα στην υπηρεσία προέδρων ομάδων. Και παίρνουν τηλέφωνο “συναδέλφους” να τους κάνουν “υποδείξεις”, σαν λογοκριτές δικτατορικού καθεστώτος.
Διαβαστε ακομα:

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ... ΠΡΟΚΑΛΩ!