ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΑΛΕΝΤΩΝ'' ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

 

Είναι διεθνής. Όχι ποδοσφαιριστής, ούτε διαιτητής. Μοντέλο η εν λόγω από την Λετονία Τζούλια, καμία σχέση με την ''δική'' μας την πολυφωτογραφημένη και πολυπαιγμένη, αυτό το δεύτερο πράμα Αλεξανδράτου. Η Julia Lescova παγκόσμιο προϊόν, με ειδικότητα στα  εσώρουχα. Σλιπάκι και σουτιέν σ' ένα κορμί γεννημένο και δουλεμένο για επανάσταση.

Ποιες αλλαγές και ανατροπές, τομές και ρήξεις στην πολιτική. Την αληθινή επανάσταση των σωμάτων θα την βιώσεις, κι ας πεθάνεις μετά, ρε, αν πάρεις στην αγκαλιά σου, αν την σεργιανίσεις με τις παλάμες σου, ένα θηλυκό σαν την Λέσκοβα, κοπής Βαλτικης θάλασσας. Η πρώτη “ακαδημία ταλέντων” στα μανεκέν, μια ασταμάτητη παραγωγή αιδοιοθύελλας.

''Σχολείο ζωής και επιβίωσης ήταν για μένα το μόντελιγκ'' λέει η βραβευμένη σαν το καλύτερο μοντέλο στον κόσμο Γιούλα Λέσκοβα, με πολλά εξώφυλλα σε αμερικάνικα περιοδικά.
Μεγαλοπιασμένη η Γιούλια Λέσκοβα, με βάση το Λος Άντζελες δουλεύει σ' όλον τον κόσμο, Δύση και Ανατολή και εμείς μπανίζουμε τις φωτογραφίες της και τη βγάζουμε με φαντασιώσεις.
Τι άλλο να κάνουμε μ' αυτό το λουλούδι που ανοίγει τα πέταλά του μόλις ξημερώνει. Να την έχεις μια βραδιά μόνο, σε μαραθώνιο στο κρεβάτι και γίνεσαι ποιητής να την υμνήσεις. 
Η Λέσκοβα παντρεύτηκε, την χάσαμε
Διαβαστε ακομα:

ΠΗΤΜΠΟΥΛ ΜΕ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ