ΩΔΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 
Μου άρεσε αυτή η είδηση. Επιστρέφει στην τηλεόραση η κυρία Έλενα Παπαβασιλείου. Το στήθος! Μαγικός κόσμος στο μπούστο της. Καθαρό, υγιές και στη πιο θηλυκή του έκδοση γυναικείο στήθος, λες αμεταχείριστο, τόσο ευχάριστο, στιβαρό και λαμπερό στο αρσενικό μάτι.
Το ομολογώ και δεν ντρέπομαι. Όταν την πρωτοείδα το μάτι μου έπεσε κατ' ευθείαν στα βυζέτα της και δεν έφευγε με τίποτα από τα δύο φεγγάρια του παραδείσου, όπως θα έλεγε ο ποιητής του αραβικού μεσαίωνα. Σε σχήμα πεπονιού, σφριγηλά, πληθωρικά, εκρηκτικά, κανόνια σκέτα, κι εγώ άρχισα τις πιο θερμές ευχές στην Αφροδίτη κάτι να κάνει να μπανίσω ολίγον ρώγα, τις φραουλίτσες της.
Πριν χρόνια αρκετά ήταν στο γυαλί της τηλεόρασης, μια εκπομπή στον Alpha, και το κορίτσι δεν μου έλεγε τίποτα σαν παρουσιάστρια. Το μόνο που παρουσίαζε ήταν τα μπαλκόνια της, ναι, αυτά μου λέγανε, ότι με τέτοια γυναίκα είναι αδύνατον να πάθεις σεξουαλική αφλογιστία.

Η κυρία Έλενα Παπαβασιλείου θα ήταν το ιδανικό αντικείμενο λαγνείας και αυνανισμού στους φαντάρους της δεκαετίας '50 και '60. Τότε που στο στρατό τα πράγματα ήταν ζόρικα και μια φωτογραφία ημίγυμνης γκόμενας αποτελούσε μικρό θησαυρό. Μιλάμε για χρόνια που η αυτοϊκανοποίηση στα στρατόπεδα κτυπούσε με το ρυθμό στρατιωτικής αρβύλας πάνω στην άσφαλτο, όταν ο λοχίας έκανε καψόνι στον ψάρακα.

Αρχιτεκτονικά κρίνοντας το στήθος της Έλενας Παπβασιλείου, πλησιάζει το τέλειον. Απουσιάζει η αντιερωτική φαρδειά χαράδρα ανάμεσά τους. Ξεκινάει από την κανονική απόσταση, από το λαιμό και είναι ντούρα χωρίς να έχουν πλαστογραφηθεί με σιλικόνη. Όπως δυο λουλούδια μονάχα προσδίδουν, προσθέτουν χρώμα και διάθεση σ' ένα δωμάτιο, έτσι κι ένα πλάνο στα δυο λοφάκια της στολίζει την οθόνη της τηλεόρασης. Να μη γεράσουν ποτέ, κορίτσι μου, τα δίδυμά σου.

Διαβαστε ακομα:

ΤΣΑΤΣΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ