ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ

 
Στην άκρη έχει 450 εκατομμύρια δολάρια. Το πακέτο αυτό δεν θα το έκανε ούτε στα όνειρα του αν δεν είχε ασχοληθεί με το σινεμά. Κι αν, βεβαίως, δεν ήταν πετυχημένος. Και για να κάνει προσωπική κατάσταση στο Χόλυγουντ χρειαζόταν και ο τσογλανισμός του. Η προσωπική του αλητεία. Ο τσαμπουκάς του. Μιλάμε για τον Μελ Γκίμπσον, πολύ γκόμενο στα πρώτα του χρόνια, κακάσχημο όσο τον έπαιρνε η κατηφόρα, μέτριο ηθοποιό, αλλά τολμηρό και μπουκαδόρο. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1956, σα σήμερα 3 Ιανουαρίου, βρέθηκε οικογενειακώς από τα 12 του στην Αυστραλία, εκεί όπου σπούδασε ηθοποιός. 
Στην επιστροφή του στις ΗΠΑ στάθηκε τυχερός, έκανε έξυπνες επιλογές και η καριέρα του πήρε τα επάνω του. Δεν φθάνεις, όμως, στην κορυφή αν δεν είσαι κωλοπετσωμένος. Άτομο με σκληρό χαρακτήρα. Αλλοίμονο, να τα περιμένεις όλα, να σε ταξιδεύσει μονάχα το ταλέντο σου. Μιλάμε γενικά, εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν.
 
Ο συγκεκριμένος Μελ Γκίμπσον δεν είναι η ηθοποιάρα. Σε καμμία περίπτωση. Κι όμως τα κατάφερε μια χαρά. Μέσα στα πρώτα ονόματα του Χόλυγουντ, πήρε και Όσκαρ, κάνει και τον σκηνοθέτη. Μαγκιά του. Μετά το διαζύγιο το 2011 με την γυναίκαι του, το γάμο για 21 χρόνια, ο Μελ Γκίμπσον ξεσάλωσε. Αλλάζει τις γυναίκες τη μια μετά την άλλη. Τα μμε, όμως, στη γνωστή μαλακία τους. Ερωτευμένος ο Μελ Γκίμπσον με την τάδε και πάλι ερωτευμένος με την δείνα. Όλες μικρότερες του, 20 και 30 χρόνια. Καθόλου περίεργο, ένας 60αρης και 70άρης να ρίχνει στο κρεβάτι μια κυρία, πολύ νεώτερη του, που σήμερα την καψουρεύτηκε κι αύριο της δίνει  απολυτήριο.
Οι γνωστές παπαρδέλες. Μη δουν επώνυμο, με κάποια, γνωστή, άγνωστη, και επιτόπου τους βγάζουν... ερωτευμένους. Και αρχίζουν να μιλάνε για ειδύλλιο. Για γάμο προσεχώς κι άλλα τέτοια κουφά. Ο Γκίμπσον δεν είναι κορόιδο, να πέσει πάλι στο λούκι του γάμου, επειδή μια γατούλα του κούνησε την ουρά. Κάποια που τον πλησίασε, του συστήθηκε σεναριογράφος ή του αυτοπροτάθηκε να την προσλάβει ο ηθοποιός στη νέα του ταινία.
Διαβαστε ακομα:

ΜΩΡΟ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ, ΚΟΠΕΛΟΥΔΑ Η ΒΑΝΔΗ