ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΕΜΝΗ ΓΥΜΝΙΑ

 
Κόλπο, και παίζει  παγκόσμια. Για καλό σκοπό βάζουν άτομα δήθεν ''πασίγνωστα'', άνδρες και γυναίκες, να φωτογραφηθούν γυμνοί. Και φτιάχνουν εν όψει της νέας χρονιάς ημερολόγιο με την ελπίδα να μοσχοπουληθεί. Επειδή ο κόσμος λέει ''ναι'' στο γυμνό, και στο καλό σκοπό, οι δε φωτογραφίες είναι από κορμιά διάσημων.
Μαϊμού γύμνια, βέβαια. Και μόνο... διάσημη δεν είναι η γύμνια του σώματος, αφού οι επιλεγμένες... προσωπικότητες που δέχθηκαν να εκτεθούν φωτογραφικά δείχνουν μπόλικο πράμα από την πλάτη τους ή το μπράτσο τους. Τα ευαίσθητα, τα απόκρυφα σημεία του σώματος δεν φαίνονται, ούτε καν μια ρώγα γυναικείου στήθους.
Άλλο, όμως, αξίζει να παρατηρήσει κανείς σ' αυτό το κόλπο, αν θέλει να μείνει στην ουσία της υπόθεσης. Οι διάσημοι, ένας κάθε μήνα στο καλεντάρι, δεν είναι τίποτα αξιόλογα άτομα. Ούτε γίνονται σπουδαία και σοβαρά επειδή συμμετέχουν σε τούτη τη... θεσμική εξυπνάδα παραμονές της αλλαγής του χρόνου.
Η κοινωνία δείχνει το πρόσωπο της φιλανθρωπίας και της αισθητικής και με πατσαβούρες, κάτι δευτεράτζες της πιάτσας. Κάποιους μεταχειρισμένους σελέμπριτυ με χρονολογία λήξεως, ίσως και πριν τελειώσει το νέο έτος.
Διαβαστε ακομα:

ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ Ο... ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ