ΜΗ ΞΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΚΑΛΛΙΟΠΗ

 
Γυναίκα των μήντια είναι η κυρία Πόπη Τσαπανίδου. Επόμενο να προσέχει μέχρι λεπτομέρειας την εμφάνιση της, όποτε βγαίνει μπροστά στις κάμερες. Είναι 56 χρονών, έγινε και γιαγιά στο ένα από τα πέντε παιδιά της, όμως δεν γίνεται να να μη φροντίζει τον εαυτό της. Είτε θα έχει μια παρουσία ολίγων δευτερόλεπτων, είτε κάνει την εκπομπή της. 
Ο Λιάγκας, ο γνωστός, συνέλαβε εν αταξία την συνάδελφο του Πόπη Τσαπανίδου κι αμέσως κτύπησε καμπανάκι στον Τσίπρα. Δεν είναι συριζαίος ο έμπειρος παρουσιαστής, ούτε φλερτάρει με το κόμμα του Αλέξη. Πολιτικοποιημένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας, στο παρελθόν παρά τρίχα θα εκλεγόταν βουλευτής στη Λάρισα ως υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Τι, λοιπόν, παρατήρησε ο συνάδελφος της Πόπης Τσαπανίδου στην πρεμιέρα της ως εκπροσώπου του  Σύριζα;
Η συντρόφισσα μεγαλοκοπέλλα  ήταν κακώς μακιγιαρισμένη, δεν φωτιζόταν σωστά, οι κάμερες δεν ήταν σε κανονική απόσταση και το πρόσωπο της γυάλιζε.
Ο Λιάγκας πρότεινε στον Τσίπρα να ασχοληθεί προσωπικά, ώστε να διορθωθεί η κατάσταση και η Πόπη από τις κομματικές εγκαταστάσεις να βγαίνει σουλουπωμένη. Και δεν ζήτησε μια για τον κόπο του ο Λιάγκας από τον Συριζαίο. Στα υπ' όψιν κι αυτό. 
Συμπέρασμα. Θέλουν να κερδίσουν τις εκλογές αλλά όπως σ' όλα τα θέματα, έτσι και με την Τσαπανίδου, τους χαρακτηρίζει η προχειρότητα.
Διαβαστε ακομα:

ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ