ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ

 
Είμαι με τον Πικέ, και δεν το λέω επειδή ο παίκτης φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελώνα. Είμαι με τον πρώην σύζυγο της Σακίρα, διότι σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ ο ψηλός κερατώνει και την σύντροφο του, με την οποία απατούσε την διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα των παιδιών τους.
Αμάν  πιά! Να στήνουν στον τοίχο και να καλούν, στο όνομα της κοινωνίας και της ηθικής, σε απολογία τον άνδρα ή και την γυναίκα, επειδή ''απίστησαν'', λέει. Η λέξη Πίστη και  Απιστία είναι βαρειά και δεν είναι καθόλου σωστό να την μπερδεύουν με το σεξ.
Γιατί να μη βαρέθηκε την Σακίρα (φώτο, μαζί της), με την οποία τον χωρίζουν δέκα ολόκληρα χρόνια. Αυτός είναι πιο μικρός. Κι αν στο γάμο του δεν έπαιξε ρόλο η διαφορά ηλικίας, βρε, αδελφέ, άνθρωπος είναι, κουράστηκε με την ίδια γυναίκα. Αυτό δεν λέγεται...απιστία. Δεν πήγε με άλλη ο παίκτης για να μειώσει την γυναίκα του. Ούτε ''απίστησε'' με την γκόμενα για να την... στεναχωρήσει.
Ναι, θα μου πει κανείς, δεν γίνεται και τα δυο μαζί. Ανόητο είναι αυτό σαν επιχείρημα. Τι πάει να πει αυτό; Σ' όποιον δεν αρέσει να έχει σύζυγο και ερωμένη  ταυτόχρονα, να μην έχει.  Δεν είναι με το ζόρι. Με ποιο δικαίωμα ένας τρίτος έχει άποψη και  καταδικάζει όποιον το παίζει δίπορτο. Και τρίπορτο.
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ''17 ΝΟΕΜΒΡΗ'' ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ GAY