ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...

 
Κάποια είδη ζώων έχουν ήδη εξαφανιστεί. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Κάποια άλλα είδη απειλούνται να εξαφανιστούν, γι' αυτό προστατεύονται. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί σκοπό έχουν να μην πλησιάζει κανένας αυτά τα ζώα, να μην τα κυνηγά, να τα αφήσουν να πολλαπλασιαστούν και με τον καιρό να επανέλθουν σε πληθυσμούς κανονικούς για την επιβίωση του είδους. Με την γυναίκα που μοιάζει στην παλιά, στην αιώνια γυναίκα κανένα μέτρο προστασίας λαμβάνεται. Σκάνδαλο!
Βλέπεις σήμερα την γυναίκα και δεν χρειάζεται να είσαι ιστορικός και βιολόγος, κοινωνιολόγος και γυναικολόγος, για να ισχυριστείς πως έχει ξεφύγει, και συνεχώς ξεφεύγει από το αρχέτυπο καλούπι της Εύας. Της γυναίκας με πιασίματα, με μεγάλη λεκάνη και βλέμμα ήρεμο, μα και λάγνο.
Σοφία Λώρεν. Η γυναικάρα. Έρχεται από πολύ παλιά. Μια έκδοση που πλησιάζει είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Δεν μιλάμε για την Μόνικα Μπελούτσι. Με κλειστά μάτια την ψηφίζουμε αυτήν. Πρώτη φορά άκουσα το όνομα Ιωάννα Μπέλα. Μοντέλο εκ Βεροίας, εργάζεται στο εξωτερικό. Ύψος 1 μ. 86, σταρ Ελλάς το 2018, 27 χρονών. Δεν με απασχολεί αν είναι έξυπνη ή χαζοβιόλα. Μορφωμένη ή αστοιχειώτη. Κρίνω πόσο γυναίκα δείχνει.
Αντί, λοιπόν, να θαυμάσουν επάνω της τον τύπο της γυναίκας που χάνεται, ασχολούνται με τις πλαστικές επεμβάσεις της κυρίας Ιωάννας Μπέλλα στο κορμί της και στο πρόσωπο της. Η ίδια υποστηρίζει πως μόνο το στήθος της έχει ''πειράξει''. Πιθανόν να λέει ψέματα, πιθανόν αλήθεια.  Και σχολιάζει τους επικριτές της μ' αυτά τα λόγια; ''Η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά".
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ