Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΑΜΕΛΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕ ΤΗ... ΣΥΝΤΑΓΗ

 
Το κόλπο γνωστό και πολυμεταχειρισμένο. Για να κάνει πωλήσεις το βιβλίο χρειάζεται το αλατοπίπερο του. Για ποιο λόγο να πάει ο άλλος στο βιβλιοπωλείο, να σ' αγοράσει, αν προηγουμένως δεν τον προκαλέσεις. Δεν του ανάψεις την περιέργεια γι΄ αυτά που θα γράψεις, αληθινά ή ψεύτικα, μάλλον είναι ψιλοαδιάφορο για τον πολύ κόσμο. Έτσι και η Παμέλα Άντερσόν, έφτασε στα 55, σταμάτησε τους γάμους και τις ερωτικές σχέσεις και είπε να κάνω ένα βιβλίο να δω πόσο μετράω ακόμα στην πιάτσα. Είχε ξαναγράψει βιβλίο το 2004, τότε που ήταν στα επάνω της, αλλά πέρασε στο ντούκου. Αυτή τη φορά το 'ριξε στις πολύ αποκαλυπτικές σκανταλιές.
- Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μου έδινε μια σπιταρώνα και μια αμαξάρα, για να του κάτσω, να γίνω το κορίτσι του, αλλά εγώ του είπα ''Όχι''
- Στο σπίτι του Χιου Χέφνερ πέτυχα τον Τζακ Νίκολσον, σε τρίο, με δυο τσούπρες, μπήκα κι εγώ στο κόλπο, να τον διευκολύνω να τελειώσει, να τα φέρει βόλτα. Στο τέλος ο Τζακ μου είπε ευχαριστώ.
- Ο Τιμ Άλαιν μια φορά τραβάει τη ρόμπα του και μου μοστράρει το πέος του.
Τι να πει ο Τιμ Άλαιν; Πως δεν έγινε ποτέ αυτό; Όπως ο Σταλόνε, που δήλωσε Δεν την ξέρω την κυρία, τι μαλακίες είναι αυτά που γράφει;
Από μάνα σερβιτόρα και μπαμπά υδραυλικό η Καναδέζα Παμέλα Άντερσον μπερδεύτηκε από τα 17 στο μόντελιγκ, κι όταν άρχισε να γυρίζει σειρές στην τηλεόραση μεγάλωσε τα βυζιά της και έσιαξε το πρόσωπο της. Στη σειρά Baywatch έγινε φίρμα και πλέον sex symbol.
Διαβαστε ακομα:

''ΣΚΑΣΕ ΚΑ ΚΟΛΥΜΠΑ'' ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ