ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣΑΝΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

 
Βάζει γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο μέχρι χθες ποδοσφαιριστής του Άρεως, ο Αργεντινός Μαντσίνι και δεν το... πανηγυρίζει. Σκάνδαλο! Πρόκληση! Υποκρισία! Τι εννοεί ο παίκτης; Πως σέβομαι την προηγούμενη ομάδα μου. Παραμύθι. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός. Καμιά αλήθεια.
 
Αυτό που υπάρχει είναι ο οπαδισμός. Ο κόσμος, δηλαδή. Ο οποίος κόσμος, του Άρεως, αλλά και της κάθε ομάδος, πιστεύει σε κάτι, κι αυτό το κάτι δεν γουστάρει να το ντροπιάζει ο παίκτης. Ο παίκτης δεν πιστεύει σε καμιά φανέλα και ό,τι υποτίθεται αυτή εκπροσωπεί, και... διαφοροποιείται από άλλη ποδοσφαιρική φανέλα.
 
Ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, αυτή η αντιπάθής και κωμπαρίστικη φάτσα του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο των Αδάνων τον Έλληνα ομόλογο του Νίκο Δένδια (φώτο). Και τον αποκάλεσε ''φίλο'' και ''αδελφό''. Το παραμύθι. Μέχρι χθες, δηλαδή πριν το σεισμό που κόστισε χιλιάδες νεκρούς, η Τουρκία απειλούσε πως θα μπουκάρει νύχτα στην Ελλάδα. Ρε, σε ποιον τα λένε αυτά τα σάπια;
 
Υποκρισία ο Έλληνας με τον ανθρωπισμό του στον εχθρό Τούρκο. Υποκρισία και ο Τούρκος που μεταφράζει σε.. φιλία και αλληλεγγύη τη διπλωματική κίνηση της Ελλάδος να βοηθήσει την εχθρική χώρα σε μια δύσκολη στιγμή της.
Διαβαστε ακομα:

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ