ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ

 
Αυτά δεν λέγονται. Ότι η τάδε ήταν γκόμενα μου. Εγώ ήμουνα ο πρώτος της έρωτας. Αυτά τα κρατάς για πάρτη σου μέχρι το θάνατο. Τα παίρνεις μαζί σου στον τάφο. Όταν, μάλιστα, η κυρία δεν σου έχει δώσει την άδεια να βγάλεις στον αέρα από τα κανάλια το όποιο γκομενικό νταραβέρι είχατε. Το όποιο νταραβέρι λες εσύ ότι είχατε.
 
Πήγα σπίτι της να της κάνω μάθημα και εμφανίστηκε μπροστά μου με τα εσώρουχα. Όχι, κύριε Μικρούτσικε. όχι κύριε Αντρέα Μικρούτσικε. Το παρατράβηξες. Δεν μιλάς για τα προσωπικά σου, μας λες πράγματα που αφορούν κι άλλο άτομο. Το οποίο άλλο άτομο είναι πασίγνωστο. Η κυρία Όλγα Τρέμη.
 
Θα πείς, έλα μωρέ, Μικρούτσικος είναι αυτός, συγχωρείται. Όχι, δεν πάει έτσι. 
 
Απ΄ αυτά που ''εξομολογήθηκε'' μπροστά στις κάμερες ο κύριος Μικρούτσικος, ο 16 μήνες μικρότερος της Όλγας Τρέμη, τα έφτιαξε μαζί της όταν αυτή ήταν 18 χρονών να περάσει τις εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Πάει κι αυτό, λοιπόν. Δεν το ξέραμε, το μάθαμε κι αυτό. Γνωρίζαμε τις τρεις γυναίκες που είχε παντρευτεί. Καιρός να μάθουμε και τις ερωμένες του. Ευχαριστούμε τον μεγάλο Μικρούτσικο για την ενημέρωση. Μεγάλο στα χρόνια, είναι 71 πια.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΑΙ ΧΑΣΙΜΟ