Η LADY GAGA ΕΧΕΙ ΣΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ... ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ

 

Στη μεγάλη φυλή της ποπ μουσικής πρώτο τραπέζι πίστας κρατάει και η κυρία Stefani Joanne Angelina Germanotta, με το ψευδώνυμο Lady Gaga. Το πήρε από το χαριτωμένο, το ρυθμικό σουξέ Radio Ga Ga, των Queen. Γεννήθηκε το 1986 στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης σα σήμερα 28 Μαρτίου κι αξίζει να της δώσουμε χώρο και να πούμε δύο λόγια.

Κατ’ αρχήν. Λάθος να μιλήσει κανείς για το «φαινόμενο Lady Gaga», της 37χρονης πολυβραβευμένης τραγουδίστριας, ανάμεσα σ’ άλλα Όσκαρ, Grammy, MTV, BRIT, Χρυσές Σφαίρες. Το «φαινόμενο» είναι ότι στην εποχή μας δεν σκάει μύτη ακόμα και ο σοβαρός, όχι μόνον ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, αν δεν αυτολανσάρεται τουλάχιστον και… ολίγον εξαντρίκ. Η Lady Ga Ga του 1μ.55 ύψος σκόραρε και Νο 1 στη λίστας Forbes των πιο ισχυρών celebrities στον κόσμο. Έχει πωλήσει περισσότερους από 180 εκ. δίσκους. Για να προμοτάρει άλμπουμ της, το 2014, φωτογραφήθηκε γυμνή. Να σκεφτεί κανείς ότι και από κορμί και από φάτσα είναι γάμα εθνικής.

Έχει κάνει πολλές τρέλες το κορίτσι. Το πιθανότερο, για να μην πούμε ότι είναι σίγουρο, να μη στέκεται στα καλά της, εντελώς. Δύσκολα να μασήσει κανείς ότι παριστάνει τη ψιλοκουνημένη. Είναι αληθινά σαλταρισμένη. Πριν αναφέρουμε ένα από τις δεκάδες επεισόδια στα οποία έδωσε ρέστα, να σκεφτεί κανείς τούτο: 

Βρίσκεσαι κάποιος σε παρέα και όποτε ανοίγει το στόμα του να πει κάτι, οι άλλοι τα ξύνουν. Τον αγνοούν. Του γυρίζουν την πλάτη. Δεν δίνουν συνέχεια σ' ό,τι λέει. Σα να μη μίλησε. Σα να μην υπάρχει, ενώ οι άλλοι να συνεχίζουν, χωρίς να δίνουν καμία προσοχή στην παρουσία του. Πώς να νοιώθει; Ότι είναι ο μαλάκας της παρέας. Ο τίποτας. Έτσι αισθάνθηκε κοτζάμ Lady Gaga. Είναι στη σκηνή, στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης και την ώρα που τραγουδάει, από κάτω, μάλιστα στις πρώτες θέσεις, έπεφτε κουβεντολόι. Έφριξε η παλαβιάρα.

- Θα σκάσετε; Επιτέλους, βουλώστε το, γαμώ τα λεφτά σας, γαμημένοι πλούσιοι!

Μιλάμε ότι ανάμεσα στον εκλεκτόν κοινόν ήταν ένας κι ένας οι επώνυμοι. Δεν της είχε ξανατύχει. Βγήκε από τα ρούχα της.

-Σκάστε, ρε! Παίζουμε τζαζ...

Δεν έχει δίκαιο η τραγουδίστρια. Με ποιο δικαίωμα βρίζει; Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να την σεβαστεί, σε συναυλία ήταν, όχι στην εκκλησία να ακούσει τη θεία λειτουργία. Τότε γιατί πλήρωσε ακριβό εισιτήριο; Που να ξέρω; Ίσως να την σπάσει στη Lady Gaga, την αχώνευτη. Και τι έπρεπε να κάνει η καλλιτέχνιδα απέναντι σε μία τέτοια προσβλητική συμπεριφορά; Πολύ απλό. Να σηκωθεί να φύγει. “Άντε γαμηθείτε...” να τους πει. “Δεν είστε άξιοι να ακούτε μία Lady Gaga”. Εκείνη προτίμησε να τους ρίξει μπινελίκια. Να ξαλαφρώσει.
Στη φώτο, όταν η Lady Gaga είχε έρθει στην Αθήνα, Σεπτέμβριο του 2014. Το σούργελο. Ποια είναι περισσότερο τσόκαρο, αυτή είναι η κατάσταση στις πρώτες της παγκόσμιας ποπ. Καμιά σχέση με τις κυρίες αλά Σελίν Ντιόν.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΑΙ ΧΑΣΙΜΟ