ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ... 60 ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ

 
Η Robin Wright φωτογραφήθηκε στο Capri της Ιταλίας, χωρίς να το ξέρει, από δαιμόνιους paparazzi, χωρίς ρετούς, photoshop και επεξεργασία των φωτογραφιών. Με μπικίνι και με τον κατά 18 χρόνια νεότερο σύζυγο της. Τα gossip περιοδικά και sites μόλις έλαβαν τις φωτογραφίες έκαναν πάρτυ!!!
 
Πρώην σύζυγος του Σων Πεν, για όσους δεν θυμούνται, και πρωταγωνίστρια της πολύ πετυχημένης σειράς House of cards η Ρόμπιν Ράιτ με τούτες τις ''φυσικές'' φωτογραφίες αποδεικνύει πως μια γυναίκα πάνω από τα 50, κοντά στα 60, αισθάνεται άνετα και επιθυμητή, με κορμί ελκυστικό, τόσο όσο θα το ζήλευαν και 30αρες.
 
Η Robin Wright από το Τέξας γεννήθηκε το 1966, σα σήμερα 8 Απριλίου, και παντρεύτηκε για τρίτη φορά το 2018 έναν που δεν είναι όποιος και όποιος. Παίδαρος ο Γάλλος Clement Giraudet,  γεννημένος το το 1984, executive στέλεχος στον οίκο του Saint Laurent. Έχει τελειώσει το University of Bedfordshire, έχει δουλέψει επίσης για τους οίκους των Christian Dior Couture και Pierre Balmain. Τις ελεύθερες ώρες του κάνει snowboardsurfing και mountainbike. Γνώρισε την ηθοποιό όταν τηλεφώνησαν από το management της να προμηθευτούν μια τουαλέτα εκείνη που χρειαζόταν σε κάποιο gala. Όταν της πήγαν στο σπίτι τα ρούχα για να διαλέξει, ήταν κι΄ αυτός παρών, την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Κατέληξαν σε γάμο, που τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν τους έχει επηρεάσει η μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά και ότι ο Κλεμέντ Ζιρωνταί είναι κούκλος και περιζήτητος γκόμενος. Καψούρης ο Κλεμέντ, του παραδόθηκε η πολύ σοβαρή Ρόμπιν, ίσως με τη σκέψη «πάμε, και όσο βαστήξει»...
Διαβαστε ακομα:

ΠΛΥΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ... ΕΠΛΥΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ