Η ΜΕΘΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΗΡΑΔΑ ΣΤΙΣ ΡΩΓΕΣ

 
Το όνομά της είναι Νίνα, αδιάφορο ολότελα όπως και να λέγεται. Αλλοίμονο. Να με καρφώνει μ’ αυτά τα μάτια τα μεγάλα, τα υγρά και αστραφτερά, να κρύβει μια πλάτη γεμάτη υποσχέσεις, κι εγώ να ρωτάω όνομά, ηλικία, και ποιο το χωριό γεννήθηκε. Μου είναι αρκετός ο μακρύς λαιμός της, και αντιλαμβάνομαι τους ηθικούς φραγμούς που φρόντισαν να απέσυραν απ' αυτήν οι Μοίρες, τη νύχτα που την βάπτισαν μ’ όλες τις χάρες τους, όταν την επισκέφθηκαν στην κούνια της.

 

''Πλησίασε... '' μου ψιθυρίζει με ξέπνοη, μισοσβησμένη ανάσα. Την ακούω…, και τούτο το δειλινό με πυρώνει το ηλιοκαμένο μελένιο, κεχριμπαρένιο κορμί της. Αθώα η ψυχή της, κατοικεί στο ανθηρόσαρκο, λαχταριστό σώμα της νεραϊδόμορφης.

 

Σίγουρος είμαι πως δεν θα θελήσει να την γδύσω..., όχι αυτό. Κι εγώ, άλλωστε, δεν θα τα καταφέρω, όσο την πλησιάζω με ζαλίζει η σκληράδα στις ρώγες της… Ένα ακόμα βήμα και μέθυσα κάτω από το βρεγμένο έναστρο ουρανό.
Το κορίτσι την φωτογραφίας έχει μια... ιστορική σχέση με τη σελίδα του αποδυτηριάκια. Είναι η πρώτη γυναίκα που με τη δροσιά της τίμησε το site μας λίγες ώρες μετά τη γέννηση του αρχές του 2013. Μια άγνωστη κοπέλλα από τη Δανία, ''αποκάλυψη'' του αποδυτηριάκια... Το όνομα της Nina Brohus Agdal, γεννήθηκε Μάρτιο του 1992, ύψος 1 μ. 76. Έγινε μοντέλο και ζει πλέον στο Μαϊάμι της Φλόριδα.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ... ΡΑΤΣΙΣΤΗ