ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 78ΑΡΑ ΜΕ 80ΑΡΗ

 
Δυο μεγάλοι κινηματογραφικοί σταρ σε τηλεοπτική σειρά. Καθόλου περίεργο. Σήμερα και τα σήριαλ, με μετρημένα στα δάχτυλα επεισόδια, με πολύ λίγες συνέχειες, γυρίζονται με προδιαγραφές χολυγουντιανές. Σα να πρόκειται για εμπορική ταινία που ποντάρει στα έσοδα από τηλεοπτικά δίχτυα. Ποιο είναι το θέμα; Είναι το πως οργανώθηκε η διαφήμιση μιας σειράς, με πρωταγωνιστές την Αγγλίδα Έλεν Μίρεν και τον Αμερικανό Χάρισον Φορντ.
Τα καλύτερα λόγια βγήκαν από το στόμα της Μίρεν για τον συνάδελφο της Φορντ. Το ίδιο κι αυτός έσταζε μέλι για εκείνην. Και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πούνε πόσο γοητευμένοι είναι και οι δυο τους για την ερωτική σκηνή στο κρεβάτι. Η Έλεν Μίρεν, μάλιστα, πρόσθεσε πως ''Αν δεν ήμουν παντρεμένη... ''.
Κάνουν πλάκα; Όχι ακριβώς. Επαγγελματίες είναι και προωθούν ένα προϊόν, τη σειρά στην οποία κρατάνε τους δυο κεντρικούς χαρακτήρες. Ο μεν Χάρισον Φόρντ γεννήθηκε Ιούλιο του  1942, άρα είναι 81 χρονών, η δε Έλεν Μίρεν Ιούλιο του  1945, άρα κουβαλάει επάνω της 78 χρονάκια. Μια γριά είναι, γεμάτη ρυτίδες στο πρόσωπο, κι ένα σώμα νερουλιάρικο. Κρέμονται οι σάρκες από τα μπράτσα και τα μπούτια. Επόμενο. Λόγω ηλικίας. Ο δε άνδρας είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως όσο να κρατιέται μετά τα ογδόντα, τι ενέργεια σεξουαλική να διαθέτει για την τρίτη στη σειρά του σύζυγο;
Τέλος πάντων, ξεπερνάει τη γραφικότητα να γίνεται λόγος περί σεξ με δυο άτομα στα ογδόντα, όσο καλή... θέληση έχει κανείς. 
Διαβαστε ακομα:
Η ΦΟΒΕΡΗ, Η ΤΡΟΜΕΡΗ, Η ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΗ ΣΙΡΛΕΥ