ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 
Όπως κάθε μέρα την ίδια ώρα η κυρία Μελπομένη βάζει το φαγητό του σκύλου. Τι, να τον αφήσει νηστικό; Και το ίδιο φαγητό να του σερβίρει, πάλι ο σκύλος θα το φάει χωρίς παράπονα και αφού γευματίσει θα πλησιάσει την αφέντρα του να την ευχαριστήσει. Αν το σκυλίσιο φαγητό είναι σκάρτο, τότε το ζώο δεν πρόκειται να το φάει. Αμέσως θα πάρει πρέφα πως κάτι του βρωμάει και θα απομακρυνθεί από το πιατάκι του. Δέκα μέρες νηστικός να είναι ο σκύλος, αν το φαγητό δεν είναι σόι, δεν θα το πλησιάσει.
Και πως το καταλαβαίνει ο σκύλος ότι το φαγητό σήμερα θα του προκαλέσει ζημιά στο στομάχι; Ζώο είναι, δεν είναι μαλάκας άνθρωπος να μην ξέρει, να μην καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα στο καλό και το κακό. Ανάμεσα στο ωφέλιμο και το βλαβερό.
Κόκκινη κάρτα στο κόμμα του Μπογδάνου. Το θέμα! Το τεράστιο θέμα. Αποκλείστηκε και το κόμμα της κυρίας Αφροδίτης Λατινοπούλου. Άλλο συγκλονιστικό θέμα αυτό στα όρια της εθνικής απώλειας. Τζήμερος και Φαήλος κάνουν την πλάκα τους με τον πρώην συνέταιρο τους κομματικά. Μπογδάνο. Ο δε Μπογδάνος προσέφυγε στη δικαιοσύνη ενάντια στο κόμμα της πρώην αντιπροέδρου του Λατινοπούλου.
Κι όλα αυτά γράφονται στα σοβαρά. Αναμενόμενο. Επειδή αποτελούν συνταρακτικές εξελίξεις την προεκλογική περίοδο. Προσψπικώς λυπάμαι για την πρώην κυρία Αλέξη Κούγια, την κυρία Βατίδου, κορυφαίο στέλεχος της Λατινοπούλου, που η δύστυχη είχε ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία και δικαιολογημένα έλπιζε σε πανηγυρική εκλογή.
Ο μαλάκας ο σκύλος της κυρίας Μελπομένης γράφει στα γεννητικά του όργανα τους τίτλους και τις φωτογραφίες για Βατίδου, Λατινοπούλου, Μπογδάνο, Φαήλο, γενικά τα εν λόγω σχετικά ρεπορτάζ για τις προοδευτικές δυνάμεις, τις απαραίτητες για τη σωτηρία του  τόπου.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΙΝΑΣ...