ΑΤΑΚΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΡΤΜΑΝ

 
Ένα συμπέρασμα ζωής πριν πούμε οτιδήποτε για το τσογλάνι με το όνομα Νάταλι Πόρτμαν, που χάρη το ταλέντο και τον τσογλανισμό της έφτασε πολύ ψηλά. Ταλαντούχα, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό για να να κάνεις παγκόσμιο πρωταθλητισμό και να κερδίσεις διακρίσεις επιπέδου Όσκαρ. Το συμπέρασμα, για να μη ξεχνιόμαστε, είναι ότι κάποιες σχέσεις, κάποιοι γάμοι είναι καταδικασμένοι πριν ακόμα ξεκινήσουν.
 
Πασίγνωστη  η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν, όχι και διάσημος ο σύζυγος της, άσχετα αν μετράει στη δουλειά του- είναι χορογράφος. Γάλλος, Μπεντζαμέν Μυλεπιέ στο όνομα. Μέχρι που λες κύριο Πόρτμαν. Γιατί, όχι! Ο καλλιτέχνης, ο κύριος της κυρίας αποφάσισε να ασπαστεί τον εβραϊσμό, επειδή Εβραία είναι και η Νάταλι Πόρτμαν. Φοβερά πράγματα. Έχει αδυναμία, δηλαδή, να επικοινωνεί σωματικά και πνευματικά με την σύζυγό του και θεώρησε απαραίτητο να αλλάξει θρησκεία. Ακατανόητο.

Όπως είναι ηλίθιο να χωρίζει κάποιος την γυναίκα του και να παντρεύεται άλλη, όταν ο πραγματικός λόγος που δεν τα πήγαινε καλά με την πρώτη πιθανότατα να ήταν ο... γάμος. Να μην του ταιριάζει ο... γάμος, και να μην έφταιγε η σύζυγος. 

Το να είναι χριστιανός ή βουδιστής κάποιος και να πει ''Μέχρι εδώ, δεν γουστάρω τη θρησκεία, της πλάκας ιστορία είναι, μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου'', αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας. Το ακαταλαβίστικο είναι να κάνει μεταγραφή κάποιος σ' άλλο δόγμα. Γιατί; Όλες οι θρησκείες είναι πολύ καλές και κάνουν τη δουλειά τους.

Ο εβραϊσμός, δηλαδή η θρησκεία που γέννησε τον χριστιανισμό και τον μουσουλμανισμό, η πρώτη μονοθεϊστική, κρατάει σταθερά αιώνες. Η Λιζ Ταίηλορ είχε γίνει Εβραία, όχι επειδή Εβραίος ήταν ο Νο 2 σύζυγός της, ο τραγουδιστής Έντυ Φίσερ, αλλά επειδή συναισθηματικά πήρε το μέρος του Ισραήλ στον πόλεμο των 6 Ημερών. Η χολυγουντιανή σταρ είχε δώσει τότε, το 1967, ένα εκατομμύριο δολάρια στο Ισραήλ να αγοράσει μαχητικά αεροπλάνα.

Μοναχοπαίδι η Ναταλί Πόρτμαν γεννήθηκε το 1981, σα σήμερα 9 Ιουνίου, στην Ιερουσαλήμ, αλλά αρνείται τις βραβεύσεις του Ισραήλ στο πρόσωπο της διότι διαφωνεί με τη στάση του εβραϊκού κράτους σε βάρος των Παλαιστινίων. Ατζέντης της είναι η μητέρα της, Το 2010 πήρε το Όσκαρ πρώτου ρόλου στην ταινία Μαύρος Κύκνος, όπου έκανε μια χορεύτρια. Στα γυρίσματα της ταινίας γνωρίστηκε με τον χορογράφο και τον παντρεύτηκε με παραδοσιακό εβραϊκό γάμο.

Ο σύζυγος της κυρίας Πόρτμαν τι ζόρι τραβούσε και ήθελε να εβραιοποιηθεί θρησκευτικά; Κάτι τρέχει. Και σήμερα αποδείχθηκε...άτακτός. Ξενοκοιτάει και ξενοπηδάει και η Νάταλι δεν ξέρει πως να κουμαντάρει την κατάσταση.

Διαβαστε ακομα:

ΓΕΩΡΓΙΟΥ SPEAKING... , ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ''ΦΙΛΑΘΛΟ''