ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ... ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

 
Η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη είναι πια στα 89 της. Ε, αν την ''πεθάνει'' κάποιος, η είδηση γίνεται πιστευτή. Δεν θα είναι έκπληξη, έστω κι αν η γυναίκα δεν είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα με κάποιο πρόβλημα υγείας. 
Το ερώτημα είναι γιατί κάποιος ανώμαλος - κακώς και κάκιστα τον χαρακτηρίζουν ''φαρσέρ'' - ασχολείται με τέτοιες μακάβριες ιστορίες. Είναι μια δουλειά κι αυτή. Και ο ανώμαλος την κάνει... επαγγελματικά. Ο στόχος του, άλλωστε, είναι να πιάσει το ψέμα, να τσιμπήσουν τα ΜΜΕ, στη συνέχεια οι συγγενείς και φίλοι του ''νεκρού''.
Την χαίρεται την ''επιτυχία'' του ο νεκροθάπτης. όσο περισσότερο περάσει το ψέμα, όσο αργήσει να αποδειχθεί η... φάρσα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση που αισθάνεται ο ψυχοπαθής. Ναι, σε κάποιο βαθμό είναι ψυχοπαθής ο ασθενής. Ο οποίος το ομολογεί, όπως συνέβη με τον ψυχοπαθή στην περίπτωση της. Εγώ τη σκάρωσα τη βρωμοδουλειά. 
Και ο μαλάκας θα την ξανακάνει. Αδύνατον να σταματήσει. Μέχρι να πεθάνει κανονικά ο ίδιος θα συνεχίζει να ''πεθαίνει'' επώνυμους. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ