ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑ

 

Είναι το μοντέλο με τα περισσότερα έσοδα. Σταθερά η πιο ακριβοπληρωμένη εδώ και μια δεκαετία. Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ. Δεν αποκλείω να είναι άριστη επαγγελματίας, να αξίζει τα νούμερα που της δίνουν, περισσότερα από τα 50 εκ. δολάρια το χρόνο. Στο φινάλε δεν είναι μαλάκες αυτοί όσοι συνεργάζονται με μια τόσο χρυσοπληρωμένη γκόμενα. Είπα γκόμενα; Η γκέλα.

Δεν μου λέει τίποτα σα γυναίκα. Έτσι την κοζάρω. Να μην είναι αναμμένο το τζάκι στα απόκρυφα της. Από τα 20 της και για πέντε χρόνια ήταν στο κρεβάτι του Λεονάρντο ντι Κάπριο. Γεννήθηκε σα σήμερα 20 Ιουλίου, το 1980, η Ζιζέλ Μπούντχεντ και παντρεύτηκε έναν επαγγελματία του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, έκανε και δυο παιδιά, αλλά παραμένει κορυφαίο τοπ μόντελ.  Και μετά από 14 χρόνια σχέσης με τον σύζυγο της, χώρισε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ύψος 1 μ.83 και ολόκληρη 57 κιλά. Τι να τα κάνεις τα μακριά της πόδια και τη μέση δακτυλίδι όταν το κορίτσι στο πρόσωπό βγάζει μια επιθετικότητα, μια ψύχρα. Δεν φαντάζομαι τα αυτιά της να άκουσαν ποτέ λόγια ερωτικά, ποιητικά από αληθινό εραστή. Καμιά σχέση με τον τύπο της αφοσιωμένης, της ευαίσθητης γυναίκας. Χαμένη λίμπιντο. Άγνωστες οι χάρες, αν στολίζουν με τα δώρα τους οι ουρανοί αυτήν την Ζιζέλ, μια γυναίκα στερημένη από τις ευλογίες της γης.

Ο γνήσιος και απαιτητικός αρσενικός δίπλα της αντιλαμβάνεται ότι οι όρχεις του δεν παράγουν σπέρμα. Στην Ζιζέλ βλέπω την Μέδουσα και την Κίρκη, όχι την Εύα και την Σαλώμη. Μου είναι αδιάφορες οι τέλειες σωματικές της αναλογίες. Και τα φράγκα της. Έχει στην άκρη μια τρακοσάρα εκατομμύρια δολάρια. Συνεχίζει να κερδίζει πολλά. Σα να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι σε θέση να χαρεί τα λεφτά της.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ