Η ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑΝ

 
Τόσοι βλέπουν τηλεόραση τούτη και την άλλη στιγμή. Μετρημένα πράματα στον πόντο. Βγαίνει στον αέρα η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ, με το αγοράκι που σέρνει, τον σύζυγο της πρίγκηπα Χάρυ, και την εκπομπή την παρακολουθούν διπλάσιοι τηλεθεατές απ’ όσους θα καθόντουσαν σε κανάλι εκείνη την ώρα. Και σκέπτεσαι εσύ ο λογικός άνθρωπος. Γιατί ο κόσμος και ο κοσμάκης έχει καϋμό για τις όποιες διαφορές χωρίζουν το παλάτι της Αγγλίας με το ζεύγος Μέγκαν - Χάρυ.
Αυτό που λέγεται μοναρχία σήμερα είναι ένα show. Σκέτο show. Τίποτα περισσότερο. Και για να μιλάμε συγκεκριμένα, ο βασιλιάς σήμερα, χθες η βασίλισσα της Αγγλίας είναι ένα σήμα.
Ένα σύμβολο. Επί της ουσίας έχει τόση αξία και τόση εξουσία, όσο μια φανέλα, ένα t-shirt μ’ ένα σύνθημα γραμμένο αέρα πατέρα. Κι όμως! Ο κόσμος, από κοντά και ο τύπος, ασχολούνται σοβαρά αλλά και κουτσομπολίστικα με την όποια μαλακία από την βασιλική οικογένεια βγαίνει σκαστή ή στημένη στη δημοσιότητα. 
Να το ξαναπούμε. Ο θρόνος δεν παίζει κανένα, μα κανένα ρόλο, ούτε και του τελευταίου κομπάρσου στην χώρα. Η βασίλισσα δεν επεμβαίνει στην κυβέρνηση, ούτε ο πρωθυπουργός την ρωτάει ακόμα και για το πιο ασήμαντο θεματάκι. Κι όμως! Ο καπετάν μαλάκας ο κόσμος και ψοφάει να μάθει τούτο και το άλλο για τα προσωπικά όχι μόνο των μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά και για τα παιδιά τους, και για τα εγγόνια τους, και για τις γυναίκες, και τις ερωμένες τους. Για τα γούστα τους στο ντύσιμο, για το τι ψώνισαν, τι… ακούστηκε να… λέγεται ότι είπε η νύφη για την συννυφάδα, αν το πεντάχρονο που είναι 17ος στη σειρά να γίνει βασιλιάς, του άρεσε το παγωτό καϊμάκι που του αγόρασε η νταντά του, αν απουσίασε από την προπόνηση ιππασίας η ανηψιά του βασιλικού συζύγου κ.α. τέτοια ζητήματα που δεν... επηρεάζουν έτσι ή αλλοιώς το δημόσιο βίο.
Ρεζιλίκια. Όχι, βέβαια, των ατόμων στο βασιλικό ασκέρι, αλλά του κόσμου είναι το ρεζιλήκι. Και επειδή ο κόσμος, ο λαός όπως τον λένε άλλοι, έχει… άποψη, συμφωνεί ή διαφωνεί μ’ όσα… εξομολογητικά η Μέγκαν δήλωνει στις συνεντεύξεις της. Μιλάμε για σαπουνόπερα. Και μαγκιά της Μέγκαν Μαρκλ που τσέπωσε 17 εκ. δολάρια, τόσα την πλήρωσαν για να βγει στην κάμερα να πει τον πόνο της, την αδικία που γνώρισε στο παλάτι. Και επειδή δεν άντεξε την καταπίεση και τη ζωή της βασιλικής νύφης πήρε τον δικό της, τον Χάρυ και μετανάστευσαν στην Καλιφόρνια.
Η Μέγκαν Μαρκλ γεννήθηκε το 1981, σα σήμερα 4 Αυγούστου κι είναι σε δεύτερο γάμο παντρεμένη με τον Χάρυ. Όποιος σχολιάζει την Μέγκαν για το παραμύθι της, για τον… αντιστασιακό της αγώνα στη μοναρχία, και γιατί η ίδια με τον σύζυγο της μένουν σε έπαυλη αξίας 15 εκ. δολαρίων, είναι στα βαθειά μεσάνυχτα. Αυτός που χρειάζεται σχόλιο και μούντζες είναι ο κόσμος που συμπαθεί ή αντιπαθεί την ''Μέγκαν και τα μυαλά στα κάγκελα''.
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΚΑΝ