Η ΒΕΡΓΚΑΡΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

 
Χώρισε και η Βεργκάρα! Όχι, δεν χάλασε ο κόσμος- πάντα ήταν χαλασμένος. Είχε στο κρεβάτι του δική του, καταδική του την γυνιακάρα και της είπε Τέλος, τελειώσαμε...''. Γίνεται αυτό; Γίνεται. Στο γάμο δεν παίζουν μόνο τα φυσικά χαρίσματα, η κορμάρα και τα πιασίματα της συζύγου. Γίνεται, λοιπόν.

Το καταλαβαίνω ο μπατήρης να πει ''Δεν αντέχω άλλο τη φτώχεια μου''. Θα πέσουν μάπες, όμως, αν ο φραγκάτος πει ''Δεν μπορώ άλλο να ζω με τα πλούτη μου''. Το ίδιο με τον ασχημάντρα. Έχω πλήρη κατανόηση αν το παλληκάρι αισθάνεται κατάθλιψη και έχει ανάγκη από ψυχοφάρμακα. Το ίδιο και ο κοντός, διότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρει ύψος. Όταν, όμως, ένα καλοχτισμένο και πανέμορφο άτομο δεν έχει συμβιβαστεί με την εμφάνισή του, τότε είναι κατ' ευθείαν για το τρελάδικο.

Βλέπεις το μπούστο της Κολομπιάνας Σοφίας Βεργκάρα και σκέπτεσαι να ήσουν ο.... καρδιολόγος της. Να απλώνεις το κουλό σου κάτω από τον αριστερό μαστό της να εξετάσεις τους παλμούς της. Θα τρέμει το χέρι, αλλά είμαι σίγουρος πως αν ήταν το δικό μου χέρι, μόλις την ακουμπούσα οι παλμοί της θα γινόντουσαν πιο γρήγοροι, πιο έντονοι και σε ρυθμό ακανόνιστο.

Τι μας είπε η κυρία πρώην μοντέλο και πια ηθοποιός. Ότι το πλούσιο και βαρύ στήθος της είχε κάνει δύσκολη τη ζωή. Την πρωτοείδα σε πισίνα και νόμιζα ότι τα βυζιά της ήταν δύο νούφαρα σε λίμνούλα μικρή, στενή, επέπλεαν βέβαια, αλλά και διαμαρτύρονταν μέσα στο σφικτό σουτιέν. Κι αν την πλησίαζα, δεν αποκλείεται τα δύο εκρηκτικά κανόνια της να μου ψιθύριζαν ένα μυστικό.

Τι μας λέει το κορίτσι για τα δύο εκπληκτικής ποικιλίας γκραίηπ-φρουτ στο στέρνο της. Ότι τα έχει μεγάλα από πιτσιρίκα και θα προτιμούσε να ήταν μικρότερα.

Κάνω μια φρικτή, μα την αλήθεια, σκέψη. Εφιαλτική σκέψη. Μου δίνει την αφορμή η γυναικάρα Σοφία Βεργκάρα, αυτό το χρυσάφι από την Κολομβία. Το καλούπι της θαρρώ πως χρησιμοποίησε ο Δημιουργός για να πλάσει την πρώτη γυναίκα, την Εύα. Ποια είναι η σκέψη μου, πιο σωστά ο φόβος μου;

 

Πως, αλήθεια, θα κρίναμε τον κόσμο αν ξετρελαινόταν με μια άσχημη γυναίκα;  Εννοώ να ήταν ποθητή για την ασχήμια της. Να μη βλέπεται στη φάτσα και στο σώμα. Άσχετο να αρέσει ως τραγουδίστρια, ως συγγραφέας, ως αρχιτέκτων. Άσχετο. Λοιπόν; Τι θα λέγαμε αν οι άνδρες στον πλανήτη έκαναν κέφι ένα τέρας, μια μέδουσα. Θα λέγαμε ότι δεν πάμε καλά. Ότι το ανθρώπινο είδος εκτροχιάστηκε. Λειτουργεί διαφορετικά απ’ ό,τι σχεδιάστηκε να δρα, να ενεργεί.

Η Σοφία Βεργκάρα είναι θεά. Ποιος ασχολείται αν αριστεύει ως μοντέλο, ως παρουσιάστρια, ως ηθοποιός, τέλος πάντων με ό,τι καταπιάνεται από τότε που εγκατέλειψε τις σπουδές της στην οδοντιατρική. Είναι το θηλυκό! Και παρά την ηλικία της, ακόμα μαγνητίζει σεξουαλικά.

Όσο κι αν έχουμε αλλοιωθεί σε κάποια βασικά πράγματα, είναι ευλογημένο ότι ακόμα ερωτευόμαστε και κάνουμε παιδιά. Η επιβεβαίωση είναι ο ερωτισμός, το σεξαπήλ της Βεργκάρα. Της 100% γυναίκας με χάρη, με λάμψη, με χαμόγελο, πολύ μακριά από την εικόνα της πόρνης, της ψεύτικης γκόμενας, της πλαστικής ομορφιάς.

Ακόμα η γη γυρίζει, ρε. Δεν έχουν σταματήσει οι δείκτες του αιώνιου φυσικού ρολογιού να κινούνται. Απόδειξη ότι έρχονται στον κόσμο γυναίκες σαν την Σοφία Βεργκάρα. Να πω μια σκέψη ακόμα; Ας την πάρει η νεραίδα του ποταμού…

… Μια βραδιά με την Βεργκάρα. Μια νύχτα ολόκληρη μαζί της. Σε όνειρο, στον ύπνο σου την σκέφτεσαι, ακόμα κι όταν ήταν παντρεμένη. Η Κολομβιανή γεννήθηκε το 1972, στις 10 Ιουλίου, είναι φυσική ξανθιά και ξεπέρασε τον καρκίνο στο θυροειδή, πριν 25 χρόνια. Ήθελε να μας αρπάξει την θεάνα ο κερατάς, αλλά δεν τα κατάφερε..
Διαβαστε ακομα: