ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΝΤΟΠΑΡΟΥΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ

 
Ο νέοα προπονητής... ''κόλλησε'' με την ομάδα. Πότε πρόλαβε; Το λένε και το γράφουν επαγγελματίες. Με ταυτότητα δημοσιογράφου. Ακόμα δεν ήρθε από τα ξένα ο ξένος, ακόμα καλά καλά δεν ανέλαβε ο νέος προπονητής και το διαπίστωσαν. Κόλλησε με την ομάδα. Με ποια κόλλα; Άγνωστο αυτό, το κρατάνε κρυφό. Ε, μην τα λένε όλα. Αν το καλοσκεφτείς, ήταν επόμενο να… κολλήσει ο αλλοδαπός τεχνικός. Μη ξεχνάμε ότι γεννήθηκε οπαδός της ομαδάρας. Οπαδός της από κούνια. .
Το άλλο το αποκαλυπτικό, το μάθατε; Κι αυτό το υπέγραψε ρεπόρτερ άλλης ομαδάρας. Είναι οικογένεια, και γι’ αυτό παρέμεινε ο παίκτης. Ο μαύρος ζήτησε τόσα για να ανανεώσει, η ΠΑΕ δεν συμφωνούσε και ο παίκτης αποφάσισε να φύγει. Τελικά, ο πρόεδρος ξηγήθηκε τα παραπάνω λεφτά και ο παίκτης την έκανε γυριστή. Γιατί, όμως, η ΠΑΕ ανέβασε την προσφορά της;
Δεν θέλει ερώτημα. Επειδή είναι οικογένεια. Επειδή η ομάδα λειτουργεί σαν οικογένεια. Γι' αυτό έμεινε ο παίκτης. Όταν ο πρόεδρος συμφώνησε στα περισσότερα φράγκα, τότε διαπίστωσε ο παίκτης, και η γυναίκα του, το... οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.
Αυτοί που γράφουν τέτοιες σαχλαμάρες, περί κολλήματος προπονητή, περί της παραμονής ποδοσφαιριστή, δεν καταλαβαίνουν το απλούστερο. Από τη μια ο μεν οπαδός της ομάδα τους δεν έχει ανάγκη τέτοιες χοντρομαλακίες, από την άλλη για τη δική τους ομάδα προκαλούν την αντιπάθεια των οπαδών άλλων ομάδων.
Διαβαστε ακομα:

ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΧΩΣ... ΠΕΟΣ