ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...

 

Έχουμε θέμα. Μηντιακό. Κοινωνικό και showbizικό. Αμ, πως! Στη ζωή όλα μέσα είναι. Όλα παίζουν. Το θέμα με την καταγγελία της 30χρονης σεξοβόμβας που κατήγγειλε στην αστυνομία ότι βιάστηκε από τον 38χρονο κύριο πρώην εραστή της. Μέχρι προ ημερών ήταν ζευγάρι, το κορίτσι ζήτησε να χωρίσουν, δεν τα βρήκαν, έπεσαν να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι, κι εκεί έγινε το κακό. Σύμφωνα με την καταγγελία της, την οποία αρνείται ο εραστής.

Δεν βγαίνει τίποτα από την κόντρα(;) κομματικών αρχηγών, και γενικά τις κόντρες τις θεωρούμενες πολιτικές, ποδοσφαιρικές, έχουμε μπόλικες κι απ' αυτές. Θέμα η κόντρα της γκόμενας με τον γκόμενο, μάλιστα αν λάβει κανείς υπ' όψιν ότι και οι δυο μετράνε σαν celebrities. Και το γεγονός ότι η καταγγελία σεξουαλικού βιασμού έγινε από την πλευρά της γυναίκας. Μη λησμονούμε πως στις μέρες παίζει και το κόντρα έργο. Ο άνδρας να καταγγείλει γυναίκα για σεξουαλική παρενόχληση μέχρι βιασμό, έστω χωρίς... διείσδυση.

Για τον κύριο έχουν γραφτεί ατέλειωτα πράματα, και ο ίδιος έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις, και τηλεοπτικές βέβαια. Υπήρξε εραστής επώνυμων γυναικών του τραγουδιού και  γενικά της νύχτας. Μεγάλο και το ειδύλλιο που έζησε με κόρη πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, παρ' ό,τι ο ίδιος ιδεολογικά είναι συριζαίος. Άλλο πολιτική, όμως, άλλο ερωτική ιδεοληψία.

Αγωνιώ. Για το πως θα κλείσει το θέμα. Ποια θα είναι η αλήθεια. Πράγματι βίασε την ερωμένη του; Σε παρόμοιες περιπτώσεις συμβαίνει και το άλλο. Ο κατηγορούμενος να καταγγείλει την γυναίκα ότι αυτή τον εκβιάζει. Τέτοια περίπτωση δεν παίζει στο θέμα, γιατί δεν μοιάζει με ενδοκομματική τριβή στον Σύριζα.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!