ΑΛΛΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΟ... ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

 

Το παιχνίδι είναι στημένο. Κι ας μην είναι σικέ. Προσυνεννοημένο. Παίζεται με κανόνες της σύγχρονης επικοινωνίας. Τα λεγόμενα social media δίνουν απλόχερα το γήπεδο και ο καθένας, ανάλογα με τα κυβικά του, εννοώ την αναγνωρισιμότητα του, σκοράρει και μαζεύει πόντους. Κάνει το σχετικό λογαριασμό. 

Τραγουδιστής πριν κάποιους μήνες χώρισε από την παρουσιάστρια σύζυγο του και της έστειλε ευχές. Δημοσίως. Θέμα! Το θέμα!!! Και σκάνε μύτη, κάνουν το δικό τους... σχόλιο σχετικοί κι άσχετοι για ένα διαπροσωπικό ζητηματάκι δυο πρώην, οι οποίοι κακώς το δημοσιοποιούν οι ίδιοι. Το στημένο παιχνίδι που λέγαμε.
Άλλος τραγουδιστής, στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram, είπε τη μεγάλη κουβέντα: ''Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων''. Το πέταξε, και το πράμα δεν μένει έτσι. Όχι, βέβαια. Και η τελευταία μοντέλα, η έσχατη της ντόπιας showbiz θα τον κατσαδιάσει διότι είναι της μόδας τα δικαιώματα των gay. Τα οποία δικαιώματα τα... υποστηρίζει η κάθε σουρλουλού, βεβαίως για τους πόντους της δημοσιότητας, που λέγαμε.
Αφού τσίμπησαν το τυράκι, επανέρχεται ο ''Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων'' και στο κόλπο δίνει συνέχεια: ''Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού. Μία έλξη δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, πιθανόν να είναι όντως πολύ δυνατή και ουσιαστική. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία της εποχής μας, που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς».
Λόγια. Άστους να λένε. Όχι! Δεν πάει έτσι. Γι' αυτό θα σκάσει μύτη ο... αντίλογος. Οι μαλακίες, δηλαδή. Και μη πει κανένας ότι η μαλακία δεν έχει σχέση με τον μαλάκα!
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ