ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

 
Το πράμα μιλάει μόνο του. Και μιλάει σ' όλες τις γλώσσες του πλανήτη. Στέκεσαι στο γεγονός και δεν λες τίποτα. Κανένα σχόλιο. Τι να πεις και τι να κρίνεις. Δεν χρειάζεται. 
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρώτος άνθρωπος στη γη. Σε τι; Εσύ τι σκέφτηκες; Ποδοσφαιριστής είναι ο Πορτογάλος, αλλά δεν μιλάμε για την πρωτιά του σε γκολ, σε συμμετοχές στην εθνική ομάδα, στα λεφτά που έχει κονομήσει. Το άτομο έσπασε το ρεκόρ των 600 εκατομμυρίων follower στο instagram. Το γεγονός αξίζει να το εκλάβεις στην ιστορική του διάσταση. Από μόνο του το πράμα είναι η γκραν σουξέ Αποκάλυψη Τώρα.
Κανένας φιλόσοφος, αρχηγός θρησκείας, κράτους και του ισχυρώτερου στον γλόμπο. Κανένας πνευματικός άνθρωπος, κανένας επιστήμων, εφευρέτης, ερευνητής. Κανένας διανοούμενος, κανένας καλλιτέχνης, κανένας σημαντικός άνθρωπος συγκρίνεται με την αύρα και τον μαγνητισμό ενός άσσου του ποδοσφαίρου.
Είσαι όρθιος μαλάκας αν δεν αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα δεν είναι ο κάποιος Κριστιάνο Ρονάλντο. Όχι, βέβαια. Είναι ο ωκεανός και τα κύματα του. Δηλαδή. Ο κόσμος, κύριε όρθιε μαλάκα. 
Θες και το παρακάτω; Ποδοσφαιριστής είναι ο δεύτερος της λίστας. Με περισσότερα από 480 ακολούθους είναι ο Λίονελ Μέσι.   
Διαβαστε ακομα:

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ