''ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ'' Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

 

Αν δεν υπήρχε τηλεόραση, θα ήξερε κανένας την Κιμ Καρντάσιαν κι όλο το σόι της; Όχι. Σε καμία περίπτωση. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας παίζει το «φαινόμενο Kardashian». Που είναι, τι; Τίποτα. Αυτό είναι οι Kardashians. Το τίποτα. Δεν τραγουδάνε. Δεν χορεύουν. Δεν παίζουν θέατρο. Ούτε πιάνο. Ούτε το πουλί τους. Δεν ζωγραφίζουν. Δεν γράφουν ποιήματα. Τι κάνουν; Είπαμε. Δεν είπαμε; Τίποτα.

Φοβερό, ε; Τηλεπερσόνα η Kim χωρίς να είναι κάτι. Κι όμως, η κάμερα την ακολουθεί παντού. Ό,τι κάνει, κάθε της κίνηση, ό,τι λέει. Κι αυτά που λέει είναι τίποτα. Τίποτα;
Σε κάποιες φωτογραφίες η Kim Kardashian εμφανίστηκε γυμνή μ' ένα κατάμαυρο, μικρότερο σε μέγεθος και από εσώρουχο, σηθρού. Με το ''φόρεμα'' περισσότερο δεν μπορούσαν να... κρυφθούν τα extra large βυζιά της.. Ναι, το κορίτσι…δεν θέλει να είναι ακραία, τολμηρή. Προκλητική. Άλλο ότι πλέον έχει γίνει τόσο μεταχειρισμένη σε δημοσιότητα η πιο κοντή από 1μ.60 ύψος Κιμ, έτσι να μην... προκαλεί πλέον. Δεν ερεθίζει σεξουαλικά, όσο νομίζει. Περισσότερο παίζει η περιέργεια σ’ εκείνον τον ανδρικό πληθυσμό που χρησιμοποιεί μια φωτογραφία σέξυ γυναίκας όταν επιθυμεί να αυνανιστεί.
 
Ναι μεν ξεβρακώνεται κανονικά και δημοσίως η Κιμ Καρντάσιαν, αλλά πάντα έχει πολύ... σοβαρό ύφος. Φοβερό! Βγαίνει από το σπίτι της, στο σεργιάνι, πάει να βρει τις κάμερες για να επιδείξει τις βυζάρες της και την κωλάρα της και η ''καλλιτέχνις'' φοράει ένα και γαμώ το σοβαρό... ύφος. Αθώο, αναγεννησιακό, απονήρευτο, μειλίχιο. 
Δύο νέες γυμνές φωτογραφίες της ανέβασε στο instagram η Κιμ Καρντάσιαν. Καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Τις τράβηξαν δύο διάσημοι φωτογράφοι μόδας. Ο ένας «πήρε» τα διάσημα οπίσθιά της, ο άλλος τα πλούσια στήθη της. Τι είναι αυτό; Είναι η Εντολή της Κιμ στους θαυμαστές της, άνδρες και γυναίκες, ετεροφυλόφιλους και ομοφυλόφιλους. «Και τώρα μπορείτε να μαλακιστείτε. Δεν χρειάζεται να με φαντασιώνεστε, το χέρι σας στα γεννητικά όργανα κι αρχίστε το παιχνίδι, με το πάσο σας, χαλαρά, κοζάροντας τις φωτογραφίες μου. Τον κώλο μου και τα βυζιά μου».
Μη μας λες, λοιπόν, ότι δεν κάνει καμία δουλειά η Κιμούλα μας, γεννημένης το 1980, σα σήμερα 21 Οκτωβρίου. Κάνει και παρακάνει.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ