ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ HOLLYWOOD

 
Χώρισαν ο τάδε και η δείνα. Μην παίξουμε με συγκεκριμένα ονόματα. Φυσιολογικό να παντρευτούν, το ίδι φυσιολογικό και να χωρίσουν,. Έτσι πάει. Επόμενο να χωρίσει ένα ζευγάρι, αφού οι δυο τους είχαν παντρευτεί. Η πιο συνηθισμένη κατάληξη, μάλιστα όταν πρόκειται για γάμο δυο ''εργαζομένων'' στον πλανήτη Χόλυγουντ. Μην πούμε το άλλο, ότι πολύ κράτησε ο γάμος π.χ, του πρωτοκλασάτου ηθοποιού Μπράντλυ Κούπερ και της γκραν βιτρινάτης γκόμενας Ίρινα Σάυκ, της Ρωσίδας τοπ μόντελ. 
Τι λέμε; Μιλάμε για το Χόλυγουντ, έναν κόσμο με ιδιαιτερότητες αλλά και ξεκομμένο από τις κοινωνίες των απλών ανθρώπων. Αυτός είναι ο χωρίς υπερβολή εξωγήινος κόσμος του αμερικάνικου σινεμά. Ο κόσμος των σταρ και των αμειβομένων με πολύ χοντρά και βαρειά πακέτα.

Η διασημότητα από τη μια από την άλλη το... μεροκάματο ορίζουν αποφασιστικά την καθημερινότητα του χολυγουντιανού ηθοποιού.Τι να λέμε. Άσε τι βλέπεις, να κυκλοφορούν με τον, με την σύζυγο, τα παιδιά τους, να μιλάνε σαν άνθρωποι κανονικοί. Τα άτομα, όσο και να θέλουν να κρατάνε τις ισορροπίες με τον κόσμο της πραγματικότητας, ξεφεύγουν. Ανήκουν σ' άλλη φυλή. Τι να λέμε. Όταν ένας καθαρίζει για μια ταινία μόνο τόσα χρήματα όσα κερδίζει σ’ ένα χρόνο ένα χωριό.

Επόμενο, λοιπόν, οι χολυγουντιανοί να ερωτεύονται, να χωρίζουν μεταξύ τους. Τα ζευγαρώματα συνήθως γίνονται πάνω στη δουλειά. Στα γυρίσματα της ταινίας. Τα one stand night, οι εφήμερες αλλά και οι μόνιμες σχέσεις. Τι περισσότερο από ανθρώπινο! Γνωρίζονται στο γύρισμα ταινίας, κάνουν κατάσταση και είναι εκ των προτέρων γνωστό το σενάριο της συνέχειας. Διαβάζεται και  χωρίς υπότιτλους. 

Διαβαστε ακομα:

ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...