Η ΜΑΜΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

 

Γυναίκες του περασμένου αιώνα θα την έλεγαν «κωλοπετσωμένη». Την «τετραπέρατη» και αδίστακτη κυρία Κρίστεν Μαίρη, τον «εγκέφαλο» των Καρντάσιανς, αυτό το απίθανο «φαινόμενο» του καιρού μας. Μία παγκόσμια τηλεοπτική επιτυχία διαρκείας περισσότερο από δέκα χρόνια, όπου η κάμερα παρακολουθεί την καθημερινότητα μιας οικογένειας και ο πλανήτης ακούει τις μαλακίες από τα στόμα της μαμάς Κρις, και τις κόρες της Κιμ, Κάϊλυ, Κένταλ, Κλόε, Κόρτναιη.

Η διάσημη οικογένεια. Οι Kardashians. Κάθε τόσο υπέγραφαν νέο συμβόλαιο υπέγραψαν για τη συνέχεια του τηλεοπτικού τους προγράμματος Keeping Up With the Kardashians. Τα εκατομμύρια δολάρια. Η μαμά είναι και συμπαραγωγός και ο μάνατζερ των θυγατέρων. Η οικογένεια κονομάει και απ’ άλλες μπίζνες, διότι εκμεταλλεύονται την αναγνωρισιμότητα της εκπομπής. Αρώματα, φορέματα, καλλυντικά, αξεσουάρ.

Αεροσυνοδός ήταν η Κρίς, η μαμά, παντρεύτηκε τον δικηγόρο Καρντάσιαν, το οποίο βέβαια απατούσε, όπως η ίδια παραδέχθηκε. Α, το λένε όλα. Η κυρία δεν κρύβει τίποτα, όλα τα λέει.

Γεννήθηκε σα σήμερα, 5 Νοεμβρίου, το 1954, η μαμά και σε δεύτερο γάμο παντρεύτηκε τον πρώην ολυμπιονίκη Μπρούς Τζένερ, ο οποίος ήδη είναι γυναίκα, με το όνομα Καίητλιν Τζένερ και, όπως λέει, σκέπτεται να ξαναχειρουργηθεί για να ξαναγίνει άνδρας. Η Καίητλιν είναι ο... πατέρας των δύο από τα πέντε κοριτσιών «Καρντάσιανς», και του γιου του Ρόμπ, Αυτός μάλλον είναι κανονικός, άλλωστε πάσχει από κατάθλιψη και θέλει να αυτοκτονήσει.

Δεν πάνε πακέτο με την ευτυχία, έστω με την ισορροπία του ατόμου η διασημότητα και τα αμέτρητα εκατομμύρια της οικογένειας.

Η μαμά Κρίς, επίσης απατούσε τον σύζυγό της Μπρους, σήμερα Καίητλιν, που όταν τον παντρεύτηκε αυτός ήταν ήδη τηλεπερσόνα, με δική του εκπομπή

Διαβαστε ακομα:

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ