ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!

 

Ο αποδυτηριάκιας είναι αυτός που είναι. Δεν τον διαβάζεις, επειδή γράφει για την ομάδα σου, ούτε τον... γράφεις, δεν τον αγνοείς, επειδή σήμερα ασχολείται με μια άλλη ομαδάρα. Διαβάζεις αποδυτηριάκια σημαίνει ότι απ' αυτόν παίρνεις αυτά που γουστάρεις. Που έχεις ανάγκη. Δεν βγήκε στην πιάτσα ο αποδυτηριάκιας για να σου πει ότι είσαι ο γίγαντας και ο πρώτος. Ότι η ομάδα σου είναι η καλύτερη, η πιο αδικημένη, και μαγκιά σου και ευτυχώς που γεννήθηκες γάβρος ή βαζέλος, αεκτζής η αρειανός και παοκτσής.

Δεν κατάλαβες. Γράφει για την ομαδάρα σου ο αποδυτηριάκιας, όχι από ενδιαφέρον σ' αυτήν. Η ομαδάρα σου είναι απλά η αφορμή για να πει τα δικά του ο αποδυτηριάκιας. Κι αν έχει καλή κουβέντα σήμερα, αυτό δεν συμβαίνει διότι έχει σκοπό να σου φτιάξει το κέφι. Όπως δεν ψάχνεται ο δικός σου να σου χαλάσει τη διάθεσή σου, επειδή γράφει κάτι που θίγει την ομαδάρα σου. Με μια άλλη κουβέντα ο γραφιάς χρησιμοποιεί την ομαδάρα σου και την επικαιρότητα για να κάνει το δικό του παιχνίδι.

Εδώ δεν τα γράφουμε όπως γουστάρει ο καθένας. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Διαβάζω αποδυτηριάκια σημαίνει διαβάζω αποδυτηριάκια. Όχι κάποιον που μου το σερβίρει όπως γουστάρω. Χωρίς τζατζήκι το θέλει ο κύριος το σουβλάκι του. Ο άλλος με πατάτες μέσα. Ο τρίτος απ’ όλα μέσα. Με γύρο και χωρίς κρεμμύδι ο έτσι και ο γιουβέτσι με κοκορέτσι και πάπρικα. Πελάτης είναι, παραγγελία δίνει.

Ο αποδυτηριάκιας δεν είναι μαγαζί της σχολής Δεν πειράζουμε κανέναν, Δεν δυσαρεστούμε τον πελάτη, Όλοι να κόβουν εισιτήριο. Ξεκαθαρισμένα είναι αυτά! Δεν διαπραγματεύομαι τη συνταγή του προϊόντος. Αυτό είναι. Άμα σ’ αρέσει. Γνωστά πράγματα αυτά από την πρώτη ημέρα που πήρε θέση στην πιάτσα ο αποδυτηριάκιας. Ήταν ημέρα Τρίτη, σα σήμερα 30 Νοεμβρίου, το 1982, όταν πρωτοκυκλοφόρησε ό,τι πιο προχωρημένο και αξεπέραστο ακόμα στον αθλητικό κι όχι μόνον τύπο.

Είναι εγωϊστικό αυτό; Εκτός όλων των άλλων ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» ήταν και κάργα εγωϊστής. Και όποιον δεν τον γούσταρε του το ‘λεγε κατάμουτρα. Κάνε μας τη χάρη. Αυτού του σωματείου είναι ο αποδυτηριάκιας. Κάντε μου τη χάρη

Διαβαστε ακομα:

Η ΝΕΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΩΝ ROLLING STONES