ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΕΣ ΣΤΟΝ... ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ

 

Θέλουν να πουν τον καλό λόγο στο αφεντικό τους. Κατανοητό. Δεν έχουν τη μαστοριά του γλειψίματος, όμως. Έτσι και εκτίθενται οι ίδιοι από τη μια,  τους παίρνουν χαμπάρι και από την άλλη δεν αβαντάρουν τον αφεντικό. Για παράδειγμα. Κάποιος έγραψε ότι ο Μαρινάκης αγωνίζεται μόνος του… Η Παπαριά. Με Π κεφαλαίο.

Παίζει μπάλα ο Μαρινάκης; Όχι. Φοράει φανέλα βασικού, φόρμα παγκίτη; Όχι. Τότε για ποιόν αγώνα μιλάνε;

Αγωνίζεται μόνο ο ποδοσφαιριστής. Ο αθλητής. Άντε και ο βιοπαλαιστής. Ο φουκαράς στο μεροκάματο. Όχι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, όχι ο αρχηγός του κόμματος, όχι ο υπουργός, ο πρωθυπουργός.

Δεν χρειάζεται να… αγωνιστούν. Απλά να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Και για να βγάλουν αποτέλεσμα. Και για να σκοράρουν στον τομέα τους δεν είναι ανάγκη να ιδρώσουν, να κουραστούν, να κάψουν θερμίδες

Άντε να χαθείτε, πεζεβέγκηδες, μ’ αυτή τη μαλακία, μ’ αυτή την απάτη, ότι… αγωνίζεται η προεδράρα για το καλό της ομαδάρας. Ο πρόεδρος του κόμματος, ο υπουργός, ο έτσι και ο αλλοιώς για το καλό της Ελλαδάρας.

Δεν θέλουμε αγώνες, ρε! Κανέναν αγώνα. Μόνον να εφαρμόζουν όσα λένε οι νόμοι. Και όσα υπόσχονται. Διαφορετικά θα πω ότι τα παίρνουν, ότι…. αγωνίζεστε σικέ.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, Ο ΓΛΥΦΤΗΣ