Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ

 

Γράφει ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

 

Μας πληροφόρησε πως ουδέποτε χρησιμοποίησε την ομορφιά της για να εξελιχθεί ως επαγγελματίας στον ελεύθερο χώρο της δημοσιογραφίας. Στη συνέντευξη ο συνάδελφος δημοσιογράφος μπάνιζε το κολλημένο ρούχο πάνω στο κορμί της εξηντάρας. Πιθανώς να έχει απωθημένα, πιθανώς να ανακάλυψε τώρα την γκομενάρα, όπως η αγελάδα στην φάρμα στην Γαλλία, είδε να την ταίζει η Μπριζίτ Μπαρντώ. Γκομενάρα μια γυναίκα, ένα και πενήντα; Κάτι δεν μου στέκεται καλά, αλλά μπορεί κι έτσι να 'ναι και να 'μαι εγώ ανώμαλος, που πιστεύω στο ψηλό αιδοίο και στο βασιλικό σεξ.

 

 

Δεν είναι απλά μια τέως δημοσιογράφος. Η κυρία, μάλιστα, αναρωτιέται πλέον για τον σεξισμό αλλά και τον φασισμό του ρατσισμού, επειδή κάποιος, τέως σύζυγος άλλης δημοσιογραφίνας, την έδιωξε, ακριβώς για τους ίδιους λόγους, υποθέτω. Η κυρία έκανε κι άλλη τομή. Είπε ότι στα κανάλια αντιμετωπίζουν την γυναίκα σαν κρέας. Κι εδώ τρόμαξα, ότι δεν έχω σπίτι αλλά παράρτημα στην κρεαταγορά. Διότι παρ’ όλο που έχω νεότερη γυναίκα από την λεγάμενη, έχω ακριβώς την ίδια συμπεριφορά όσο αναφορά τα βίαια σεξιστικά χαρακτηριστικά μου. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να κατηγορηθώ; Σεβασμό στην διαφορετικότητα δεν λένε; Γιατί να σέβομαι τις αδερφές κι όσους είναι πισωκίνητοι; Γιατί να μην σέβεται εκείνη την παράλογη διαφορετικότητα μου, ότι δεν γουστάρω γοργόνες σαν αυτήν; 

 

Καταλαβαίνει ότι «όσο το κρασί παλιώνει, γίνεται καλύτερο». Κάτι στο οποίο συμφωνώ απόλυτα, αν και το στήθος, τα οπίσθια και η κυτταρίτιδα, δεν ακολουθούν τους ίδιους νόμους. Φυσικά και το μυαλό από κάποιο όριο και πάνω, αλλά αυτό δεν προσδιορίζεται κι επακριβώς. 

Όχι όμως ότι αυτό αθωώνει τον σεξιστή πρώην σύζυγο. Που δεν τιμάει την ηρωίδα του κομματικού πασοκικού μηχανισμού. Κι εκείνη δεν παραδέχεται ότι όταν ένας διευθυντής της έκλεισε την πόρτα και την απείλησε με σεξ, αυτή η νέα κοπέλλα τότε, δεν μας είπε στην συνέντευξη- γροθιά στον τηλεοπτικό ρατσισμό, τι έγινε. Εντάξει είπε ότι φώναξε, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πολλές φορές είναι παρεξηγήσιμες οι φωνές. Και να το δέχεται η επαναστάτρια την ώρα που μας καταθέτει ότι «αν δεν συμφωνείς με το αφεντικό του ιδιωτικού σταθμού, απλά φεύγεις». Η ίδια δεν έφυγε, όμως. Να πάει που; Στο άλλο κανάλι. Εκεί υπήρχε άλλο βαρύ όνομα. και τα σκυλιά δεμένα. 
Που όπως πάμε, την βλέπω σε κρατικό κανάλι με 2500 χιλιάρικα, αφού ο λαός πρέπει να πειστεί για την δημοσιογραφία και πρέπει να ανοίξει τα μάτια του, την ώρα που οι δυο τέως γκόμενες, απλά είναι σαν τις αδερφές Καλουτά. Η μια με τις ρίζες στο Πασόκ και η άλλη από το κκε. Που πολύ καλά έκαναν, αφού πέτυχαν όπως οι κλέφτες στην ελληνική ιστορία απέναντι στον Τούρκο. Αλλά όχι πια να το παίζουν και γκόμενες στα εξήντα τους και να θέλουν και να μας ενημερώνουν από πάνω. Δεν αρκεί όλη η πληροφορία που φάγαμε και η αντίσταση με τα δέκα μνημόνια κι όλα τα αποτελέσματα των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών για τους οποίους, δεν είπαν ποτέ τίποτα;
Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει . Σ' όλον τον πλανήτη η φύση τιμωρεί τα ανθρώπινα επιτεύγματα. Έτσι γουστάρω την φύση αφού η ελληνική κοινωνία, φουμάρει ακόμα χασίσια από τον Πύργο και θέλει να έχει και άποψη : Ρε, τα πάντα αλλάζουν και μόνο η Ακρόπολη μένει.
Διαβαστε ακομα:

Σ' ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ ΣΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΠΟΛΥ...