Ο ΓΑΜΟΣ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ, ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 
Θα περάσει κι αυτό... Όλα περνάνε, δεν κολλάμε στην κατασκευασμένη επικαιρότητα. Τι εννοεί ο παίκτης; Ποτάμι, καταρράκτης σκέτος είναι η καθημερινότητα, περνάει και στο διάβα της σαρώνει κάθε άχρηστο και χρήσιμο... Ό,τι βρει στο δρόμο του.
 
Θα περάσει κι αυτό, λοιπόν, που λέγεται Γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Θα περάσει, αφού κάνει τον κύκλο του, δηλαδή πουν την... άποψη του σχετικοί και άσχετοι. Στην πραγματικότητα η άποψη τους είναι η μαλάκια τους, συνήθως. Ποιος σε ρώτησε, κύριε και κυρία μου; Άλλο πάλι και τούτο! Να απλώνει την εξυπνάδα, και την ηλιθιότητα του ο κάθε περίεργος.
Θα περάσει κι αυτό, και θα πάμε για άλλα... Βέβαια. δεν σταματάει το μηχάνημα. 
Στην τηλεόραση η κουβέντα για το θέμα. Για το γάμο δυο ανδρών και δυο γυναικών. Πάλι καλά, να λες. Δεν είμαστε μακριά από το γάμο τριών ατόμων. Γιατί,. όχι. Ένας άνδρας, αν είναι κανονικός άνδρας, με δυο γυναίκες, αν είναι κανονικές γυναίκες. Ένας άνδρας σε γάμου κοινωνία μ' έναν άλλον άνδρα και μια γυναίκα. Δεν αποκλείεται ο άνδρας ή μια γυναίκα να παντρευτεί με... ζευγάρι άνδρα και γυναίκα. Γιατί όχι το ζευγάρι να είναι λεγόμενο ομόφυλο, δηλαδή άλλοι δυο άνδρες ή άλλες δυο γυναίκες. 

Και θα βγαίνουν στη γύρα οι γνωστοί μαϊντανοί να λένε το μακρύ τους, αν το έχουν μακρύ, και το κοντό τους. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ...