ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... GAY!

 
Πλησιάζει το Gay Pride του 2024. Ψοφάω για τέτοια κόλπα και ναι μεν αηδιάζω με κάποιες φάσεις του έργου, όμως το έργο έχει την πλάκα του. Αν μιλάμε σοβαρά η παρέλαση των ομοφυλόφιλων είναι μια πλάκα. Ένα καλαμπούρι κι άσε να λένε για τα... μηνύματα στην κοινωνία. Και όσοι συμμετέχουν να βγάζουν απωθημένα αιώνων καταπίεσης.
 
Τον προσεχή Ιούνιο, λοιπόν, είναι προγραμματισμένο το κόλπο της χρονιάς. Προηγήθηκε και η νομιμοποίηση των γάμων άντρα με άντρα και γυναίκας με γυναίκα και όλα τα μωρά στην πίστα θα εμφανιστούν. Εννοώ περισσότεροι και περισσότερο ξεσαλωμένοι οι αγωνιστές της κατηγορίας. Μην το ξεχνάμε ότι οι gay αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία κοινωνική και σεξουαλική, όσο κι αν έχουν γίνει αποδεκτοί σ' όλα τα επίπεδα.
Στο Gay Pride, στο σουλάτσο Υπερηφάνιας, από κοντά παίζουν και άτομα εκτός της ομοφυλοφιλικής οικογένειας. Κάτι εκπρόσωποι κομμάτων, ανεξάρτητοι και σκόρπιοι καλλιτέχνες και ημικαλλιτέχνες, όλοι να δηλώσουν συμπαράσταση και να τσουρνέψουν χειροκρότημα. Διότι είναι και πολύ πολιτικοποιημένοι, προβληματισμένοι, γενικώς κουλτουριασμένοι οι άνθρωποι.
 
Μη ξεχάσουμε τους χαβελέδες. Βέβαια. Από κοντά κι αυτοί. Κόσμος και  κοσμάκης άσχετος θα είναι παρών διότι τέτοιο θέαμα, τέτοιο show, πολύχρωμο και πανηγυρέ, δεν χάνεται.
 
Το γελοίο της ιστορίας δεν είναι οι ακρότητες κάποιων gay, κυρίως λεσβίες. Πάντα σκάει μύτη ένας μητροπολίτης να πει την εξυπνάδα του. Μήπως κάνει και καμιά τρέλα, σαν κι αυτή πριν λίγα χρόνια ο της Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Ο άνθρωπος κάνει πλάκα με τον Θεό. Με διάγγελμα του κάλεσε τους πιστούς σε... Αγρυπνία, για να γίνει «πραγματική παράκληση και ικεσία προς τον εν Τριάδι άγιον Θεο, την Υπεραγία Θεοτόκο, τον άγιο Δημήτριο και τον άγιο Γρηγόριο του Παλαμά...». Για ποιο λόγο;
Φοβερά πράγματα. Ο Θεός ο ίδιος κι ένα γκρουπ από αγίους να βάλουν χέρι ώστε σταματήσουν οι ομοφυλόφιλοι να είναι ομοφυλόφιλοι. Και για να γίνει κι αυτό το θαύμα από τους άγιους των ουρανών χρειάζεται κάποιοι χριστιανοί το ξενυχτήσουν, να κάνουν το δικό τους πάρτυ στην εκκλησία.
Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ