ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LESBIAN, ΔΗΛΩΝΕΙ BISEXYAL

 
Αυτό το άκουσα πρώτη φορά. Μία γυναίκα να δηλώνει μπροστά στις κάμερες ότι της αρέσει να «δίνει» οργασμό. Εντάξει, δεν λέει όχι και στο δικό της «τελείωμα». Στο σεξ, όμως, την ικανοποιεί περισσότερο να χαρίζει τον οργασμό στο ταίρι της, παρά να τον απολαμβάνει η ίδια.

Δεν είναι δύσκολο να αποκωδικοποιήσει κανείς το «μήνυμα», το οποίο μάλλον απευθύνεται σε γυναίκες. «Κοπιάστε, είμαι ανοικτή σε επαφή, ίσως και σε σχέση, θα περάσετε καλά μαζί μου…». Κάτι τέτοιο.

Η Κάρα Ντελεβίν αυτοσυστήνεται bisexual και εξοργίζεται όταν την υποπτεύονται για lesbian. Διάσημο σούπερ μόντελ, περασμένα πλέον τα τριάντα, από πιτσιρίκα στο κόλπο. Ξεκίνησε τις φωτογραφίες από τα 10 της και στα 17 βγήκε στην πασαρέλα.

Γουστάρει να προκαλεί η Care Delevingne, με τα πυκνά φρύδια. Το πρόβλημα είναι μη κολλήσει το ψώνιο σε κάποιον. Να είναι ηθοποιός, τραγουδιστής π.χ.. Και όλο κάτι να υποχρεώνεται να κάνει, κάτι αβανταδόρικο για τα ΜΜΕ, προκειμένου να κυκλοφορεί η φάτσα του, πέρα από την όποια επαγγελματική δραστηριότητα.

Η Αγγλίδα Κάρα Ντελεβίν έγινε και τραγουδίστρια, και ηθοποιός και τα βάζει με τους παλαιομοδίτες straight, επειδή δεν της αρέσουν μόνον οι άνδρες, αλλά και οι γυναίκες. «Είμαι μπαϋσεξουαλ, όχι λεσβία». Καλώστηνα κι άργησε

Διαβαστε ακομα:

Η ΝΟΣΗΡΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ