Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

 
Δεν είναι τυχαίο άτομο ο με ένα νί Γιάνης, ο Βαρουφάκης. Κατ' αρχήν είναι διαβασμένος. Καταρτισμένος. Μελετημένος. Κι έχει άποψη. Το άλλο είναι ότι γράφει. Τους πάντες γράφει. Δεν έχει ανάγκη κανέναν. Δεν βλέπει μπροστά του τον κανένα, όλους τους έχει γραμμένους στις κάλτσες του.
Ένας καουμπόυ του μεσονυχτίου είναι ο ξυρισμένος Βαρουφάκης. Γεννημένος χομπύστας. Ένας αναρχικός στην πραγματικότητα στο γήπεδο της επικοινωνίας. Αναρχικός δεν είναι μόνο οι κύριοι με τις μολότωφ και οι άλλοι του Ρουβίκωνα.Το άτομο, λέμε για τον ξυρισμένο, δεν κάνει συμβατικού τύπου πολιτική, ούτε ακριβώς παίζει στο ταμπλώ οικονομία, που είναι το αντικείμενό του. Οικονομολόγος ο σύντροφος, πανεπιστημιακού και βάλε επιπέδου.  
Ο Βαρουφάκης έφτιαξε και κόμμα, πανευρωπαϊκό., όχι παγκόσμιο. Λίγο τον μάρανε αν δεν πάρει κύπελλο ευρωπαϊκό, ακόμα κι αν η ΜΕΡΑ 25 δεν ξημερώσει στην Ελλάδα. Από τα αρχικά Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής. Μόνο 25 μέρες ανυπακοή...
Τέλος πάντων ο  γεννημένος το 1961 στο Παλαιό Φάληρο, σα σήμερα 24 Μαρτίου, λειτουργεί την επικοινωνία, χωρίς καν να προσπαθεί, όπως ένας κοινοβουλευτικός πολιτικός, να πείσει. Είναι σίγουρος ότι του αρκεί προκειμένου να εξασφαλίζει τον ελιτίστικο λαϊκισμό του το προσωπικό του ακροατήριο.  
V for Varoufakis, η σελίδα των θαυμαστών του στο διαδίχτυο. Μιλάμε για ροκ όπερα το έργο, καμία σχέση μ' αυτά που ξέρουν οι συριζαίοι που είχαν αρχίσει να κολλάνε ένσημα από τα νυχτερινά σχολεία του ΚΚΕ. Μη ξεχνάμε ότι ο Βαρούφ ήταν υπουργός οικονομικών του Σύριζα, αλλά δεν τους διάλυσε αυτός. Κι όταν έστησε το κόμμα την είχε πάει τη δουλειά αλλά δεν του έκατσε στο V for Varoufakis Α Siriza. Το “Α” είναι το αρχικό Against, όπως το “V” είναι το Victory. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ GAY ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ