ΣΥΖΥΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΑΣΗ ΓΚΟΜΕΝΑΣ

 
Φτιάχνει την ημέρα σου μια όμορφη κοπέλλα, μάλιστα ημίγυμνη να την δεις στο γυαλί, στον υπολογιστή, στην τηλεόραση, σε μια φωτογραφία σε εφημερίδα. Να σου πω το γούστο μου, δεν μου λέει πολλά το κορίτσι μόνο γιατί διαθέτει κορμί μανεκέν. Με κερδίζει η «οικογενειακή» γκόμενα. Παντρεμένη, αρραβωνιασμένη, καπαρωμένη, ρε παιδί μου, όπως η Ελίζαμπεθ, η σύζυγος του Σέρχιο Σάντσεθ, ένα φεγγάρι στον Παναθηναϊκό.

Έτσι που λες. Μου βρωμάνε κάτι πεταλουδίτσες που στη Μύκονο και σ' άλλα μπουρδελιάρικα νησιά κυκλοφορούν αζευγάρωτες, επώνυμες, ημιεπώνυμες. Η σπιτωμένη, η αγκαζαρισμένη ανάβει τη λίμπιντο. Να, γιατί είναι πιο αφροδιασιακή η μις Ισπανία 2006, σύζυγος του σέντερ- μπακ, κάποτε στην Μάλαγα, του Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος φέρνει περισσότερο σε ζεν πρεμιέ τηλεοπτικού σήριαλ παρά σε ποδοσφαιριστή.

Έχει μείνει στην Ιστορία η σκηνή που το κορίτσι του Τζαίημς Μποντ, στην πρώτη ταινία του, τον Δόκτωρ Νο, του 1962, βγαίνει από τη θάλασσα με μαγιώ. Ήταν η Ελβετίδα Ούρσουλα Άντρες, που παραμένει το πιο σέξυ κορίτσι από κάθε άλλη σε ταινίες του James Bond.
Αρκετές γυναίκες ποδοσφαιριστών τρώγονται. Κάποιες είναι κλάσης να τις βλέπεις στο σινεμά ή να δουλεύουν μοντέλο. Καμιά, όμως, δεν στέκεται σε σύγκριση με την Ελίζαμπεθ Ρέγιες, του Σέρχιο Σάντσες.  
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, ΜΕ ΓΙΛΕΚΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...