ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ...ΒΙΑΖΕΤΑΙ

 
Έχουμε θέμα. Μηντιακό. Κοινωνικό και showbizικό. Αμ, πως! Στη ζωή όλα μέσα είναι. Όλα παίζουν. Το θέμα της κυρίας, της 30χρονης σεξοβόμβας και της την καταγγελία της. Στην αστυνομία ότι βιάστηκε από τον 38χρονο κύριο,  με τον οποίο μέχρι χθες ήταν ζευγάρι. Το κορίτσι του ζήτησε να χωρίσουν, δεν τα βρήκαν, έπεσαν να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι, κι εκεί έγινε το κακό. Σύμφωνα με την καταγγελία της, την οποία αρνείται ο εραστής.

Δεν βγαίνει τίποτα από τις αστείες κόντρες (;) ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς. Γενικά τις κόντρες τις θεωρούμενες πολιτικές, ποδοσφαιρικές, έχουμε μπόλικες κι απ' αυτές. Να σοβαρευτούμε. Το θέμα είναι η κόντρα της κυρίας και πως να αφήσεις στην άκρη το μέγεθος των εν λόγω δυο celebrities. Το σύμπαν των εγχώριων ΜΜΕ δεν κωλώνει να αναδείξει δημοσιογραφικά τέτοιες κρίσιμες ιστορίες. Τα περί καταγγελίας σεξουαλικού βιασμού, από τη μια πλευρά, την γυναικεία. Μη λησμονούμε πως στις μέρες παίζει και το κόντρα έργο. Ο άνδρας να καταγγείλει γυναίκα από σεξουαλική παρενόχληση μέχρι βιασμό, έστω χωρίς διείσδυση.

Άλλο πολιτική, άλλο ερωτική ιδεοληψία.

Αγωνιώ. Για το πως θα κλείσει το θέμα. Ποια θα είναι η αλήθεια. Πράγματι βίασε την ερωμένη του ο γκόμενος; Σε παρόμοιες περιπτώσεις συμβαίνει και το άλλο. Ο κατηγορούμενος να καταγγείλει την γυναίκα ότι αυτή τον εκβιάζει. Τέτοια περίπτωση δεν παίζει στη συγκεκριμένη ιστορία διότι μοιάζει με τη κόντρα δυο αρχηγών κομμάτων. Αμέ! 'Έχουμε και απ' αυτά, τα κόμματα εννοώ.

Διαβαστε ακομα:

ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, ΜΕ ΓΙΛΕΚΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...