ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΑΛΙΑ

 
Απίστευτο. Μέγα κοινωνικό θέμα δημιουργείται από το τίποτα. Τι, αλήθεια, σημαίνει αυτό! Κατακραυγή πανελλήνια σε ούριο άνεμο επειδή σε μια της πλάκας τηλεοπτική εκπομπή σχολιάστηκε αυτό και το άλλο. Να το πούμε κατ' ευθείαν. Είμαστε της πολύ πλάκας. Κοινωνικά και τηλεοπτικά και μηντιακά. Να θεωρείται μια κουτσομπόλιστικη εκπομπή ικανή να θίξει, να επηρεάσει τον κόσμο. Να εκφράζουν πολιτιστικά τη λεγόμενη κοινή γνώμη κάποιοι και κάποιες στο πάνελ του τάδε και της δείνα.
Με την παραμικρή ευκαιρία η τηλεοπτική παρέα δεν διστάζει να αυτογελοιοποιηθεί. Με δήθεν αστειάκια. Με δήθεν ανάλαφρο... χιούμορ επιπέδου εμετού και βόθρου.

Αυτοκατινιάστηκε το team της γλάστρας. Αυτό έκαναν. Καραξεφτυλίστηκαν οι... συνεργάτες της εκπομπής. Η γλάστρα ομορφαίνει την αυλή, της τηλεόρασης το αίσχος ασχημαίνει, όσο όμορφα ντυθεί.

Προς τι ο μέγας θόρυβος και πόνος, λοιπόν; Αυτή είναι η δουλειά τους. Τιμή τους και καμάρι τους. Να αυτοδιασύρονται στα μάτια εκείνου του κόσμου που δεν τους ενδιαφέρει, δεν τους απασχολεί. 

Διαβαστε ακομα:

ΣΥΖΥΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΑΣΗ ΓΚΟΜΕΝΑΣ