ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΠΟΛΕΜΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 
Η εφημερίδα του Μαρινάκη προκάλεσε το τριημέρο show στη Βουλή, με σκοπό να πέσει η κυβέρνηση. Ή είναι εκδότης ο Μαρινάκη ή δεν είναι. Και επειδή ο εφοπλιστής είναι και εκδότης και καναλάρχης θεωρεί πως κανένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να τον κονταίνει. Ο Μητσοτάκης χωρίς βέβαια να αναφέρει το όνομα του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ομιλία του στη Βουλή άφησε... υπονοουμενα για τον Μαρινάκη.
Ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο πρωθυπουργός σήκωσε το οπλισμένο χέρι του ενάντια στον Μαρινάκη (Στη φώτο, οι δυο τους, άλλοτε... ). Έψαχνε την ευκαιρία(!) ο Μητσοτάκης, διότι τον είχαν ''χρεωμένο'' στον Μαρινάκη και ήθελε να σβήσει τέτοιες.... εντυπώσεις. Τελικά, δεν παίζουν καθόλου οι όποιες φιλικές, οικογενειακές σχέσεις, κουμπαριές και ό,τι άλλο συνδέει δυο άνδρες με διαφορετικές προσωπικές σκοπιμότητες.
Ποιο πρωτάθλημα! Ο Μαρινάκης είναι επόμενο να αγνοήσει σε κάποιο βαθμό το κυνήγι του πρωταθλήματος και να πέσαει με τα μούτρα, να διεκδικήσει ό,τι θεωρεί πως του... ανήκει σαν εκδότης και καναλάρχης.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΣΜΟΥ