ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...

 
Κυκλοφορούν κάποιοι τύποι μ' ένα και μοναδικό ατού. Να μιλάνε για κάποιον άλλον συγκεκριμένα, όχι για τον εαυτό τους. Οι ίδιοι δεν υπάρχουν, δεν αξίζουν έναν παρά. Γίνεται π.χ. ένα αφιέρωμα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ποιον να καλέσουμε; Τον γνωστό τάδε. Γνωστό κολλητό της Αλίκης. Όποτε, λοιπόν, για τον άλφα, βήτα λόγο ανασύρεται η “εθνική” ηθοποιός, τρώμε στη μάπα τον έτσι. Αν σταματήσει να παίζει η ανάμνηση της Βουγιουκλάκη, ψάξε βρες τον κύριο κολλητό.
Η κυρία Δήμητρα Λιάνη σήμερα δεν πουλάει. Κάποτε, σαν ερωμένη πρώτα και μετά σα σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν πρόσωπο μείζονος προβολής. Την γυναίκα συνήθως την συνόδευαν κακίες, κιτρινισμοί, ρεπορτάζ και την δυσφημούσαν. Πέθανε ο Ανδρέας, η ίδια έκανε δυο-τρεις ερωτικές σχέσεις και κάποια στιγμή τελείωσε σαν πρόσωπο υψηλής δημοσιότητας. Πέρασε στα αζήτητα.
Θυμηθήκανε την κυρία Λιάνη σε tv εκπομπή και είπαν ότι έθαψε τον Γιώργο Παπανδρέου. Ποιος ασχολείται μαζί της. Και τι να μας πει η κυρία; 'Οτι ο Ανδρέας ήταν μεγάλος πρωθυπουργός, ότι πολιτικά είχε στη ξεφτύλα τον γιο του, ό,τι προτάσεις έκανε σαν υπουργός ο Γιώργος, ο φάδερ τις πέταγε στο καλάθι των αχρήστων. Πολυμεταχειρισμένα πράγματα.
Άχρηστος ο γιος, τότε αποτυχημένος ο πατέρας. Έτσι πάει. Γιατί να μη φταίει ο πατέρας αν ο γιος του είναι της πλάκας. Κι αφού ήταν της πλάκας ο Γιωργάκης, γιατί τον κράταγε υπουργό για χρόνια;
Διαβαστε ακομα:

ΚΟΥΦΑΛΑ ΟΣΤΑΛΙ, ΠΟΡΝΗ Η ΑΧΜΑΤΟΒΑ