ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΠΟΡΝΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΔΙΑ

 

«Με απέλυσαν επειδή δεν έκανα κονσομασιόν... » είπε ο τραγουδιστής. Δεν αναφέρω το όνομά του, μην του κάνω τζάμπα διαφήμιση. Πολύ καλώς έπραξε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, του σκυλάδικου συγκεκριμένα, και τον σούταρε τον καλλιτέχνη.

Το κάθε μαγαζί έχει την πελατεία του. Τη δική του πελατεία. Άλλο το Μέγαρο Μουσικής και η Λυρική Σκηνή, κι άλλο το σκυλέ μπουζουκάδικο. Στο κυριλάτο μαγαζί ο πελάτης δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να έρθει στο τραπέζι του η τραγουδίστρια. Ο τραγουδιστής.

Είπαμε. Μη μπερδεύουμε τα πράγματα και πουλάνε κάποιοι... επαγγελματισμό, αξιοπρέπεια, ήθος. Μπουρδέλο είναι και δουλειά της εργαζόμενης είναι να ξαπλώσει με τον πελάτη. Η κυρία δεν θα πει ''Είναι έξω από τις αρχές μου να σηκώνω πόδια στον πελάτη... ''.

«Δεν είναι δουλειά μου να κάνω δημόσιες σχέσεις, να κατεβαίνω στη σάλα, να χαιρετώ τους πελάτες...» είπε ο τραγουδιστής. Βεβαίως δεν είναι αυτή η δουλειά του τραγουδιστή. Εδώ, όμως, μιλάμε για τη δουλειά, την «υποχρέωση» να κάνει και κονσομασιόν όποιος και όποια παριστάνει τον τραγουδιστή σε σκυλάδικο.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ