ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑ SHOW, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ

 

Το είδαμε και το εμπεδώσαμε το φαινόμενο, με την έκδοση των κουτσομπολίστικων περιοδικών, στα τέλη της δεκαετίας του '80. Το ζευγάρωμα μπασκετμπωλίστα ή πολίστα, αλλά και ποδοσφαιριστή με μια τσούπρα του μόντελιγκ, του τραγουδιού ή με κάποια παρουσιάστρια β' εθνικής. Και σύμφωνα με τα έγκυρα ρεπορτάζ της παπαράτσιας δημοσιογράφιας έπαιζε ο... έρωτας, Βέβαια, τα γκομενιλήκια ήταν όλα ρομαντικά, κανένα δεν κάθισε για λόγους προβολής κα τσέπης της όποιας λεγάμενης.

Να φτάσει, όμως, το έργο μέχρι το story του μπασκετμπωλίστα και του μοντέλου, ποιος να το περίμενε. Να γίνουν πρωτοσέλιδο, όμως μετά από καταγγελίες ακραίας βίας, είναι η απόλυτη εξαίρεση. Ερωτική σχέση είχαν τα παιδιά κι αντί αυτή να καταλήξει σε γάμο, όπως αναμενόταν, η κυρία κατηγόρησε τον μέχρι πρόσφατα σύντροφό της... , και τι δεν του χρεώνει.

''Οι απειλές για τη ζωή μου ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μου έστελνε μηνύματα στο κινητό μου και μου έλεγε "θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ. Εσένα έξω από το σπίτι σου''. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Έφτασε στο απροχώρητο. Τρόμαξα από το μήνυμα που μου έστειλε "θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, στο ορκίζομαι"». Αυτά είναι λόγια της κυρίας, η οποία προσθέτει ότι ο μέχρι χθες επαγγελματίας αθλητής επιχείρησε να την στραγγαλίσει.

Η μια πλευρά. Της μοντέλας που αποκαλεί ζιγκολό, κλεπτομανή, ναρκομανή και τζογαδόρο τον μπασκετμπωλίστα. Η άλλη πλευρά, αυτή του παίκτη, λέει άλλα, ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες σε βάρος του. Τα γκόσιπ μήντια κάνουν τη δουλειά τους, βρήκαν φαγητό και όρμησαν να φάνε. Εσύ τι κάνεις; Εδώ είμαστε. Πως ξηγιέσαι εσύ. Το σωστό είναι να δεις το story σα θεατής, μη βιαστείς να πάρεις θέση.
Διαβαστε ακομα:

ΘΕΟΥΣΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ