ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Άδωνις και Καμμένος, αποδυτηριάκιας μιλάει, κάνουν το καλύτερο παιχνίδι, και ουδείς μπάμιας δημοσιογράφος δεν τους έχει πάρει πρέφα. Στημένο παιχνίδι, βέβαια. Δεν κατάλαβα. Μόνον ο Μπέος και ο Ψωμιάδης στήνουν ματς, για να κονομήσουν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και τους κλείσανε στον Κορυδαλλό, μάλιστα. Δηλαδή;

Η κονόμα η χοντρή γίνεται όταν στήνεται ένα ματς στην πολιτική. Ανάμεσα σε δύο «αντιπάλους». Αποδυτηριάκιας μιλάει. Στήσιμο και κονομάνε αυτό που έχει ανάγκη ο πολιτικός, δηλαδή τη δημοσιότητα.

Ένας είναι ο μακράν πρωταρχικός στόχος του πολιτικού. Πώς θα κυκλοφορεί το όνομά του και η φάτσα του, όσο γίνεται περισσότερο. Θα μαραζώσει ο πολιτικός αν δεν τον καλούνε ραδιόφωνα και κανάλια.

Τι κάνανε, λοιπόν, οι πονηροί Άδωνις Γεωργιάδης και Πάνος Καμμένος. Το στήσιμο. Δηλαδή; Θα με βρίζεις και θα σε βρίζω. Να ‘χουν να γράφουν τα μήντια που ψοφάνε για κόντρες. Χώστα, Άδωνη, όσο πιο χοντρά και μετά εγώ θα στα χώνω και θα σου κάνω αγωγές από πάνω.

Μιλάμε το Νο1 σύστημα παίζουν οι δυο μάγκες. Όσο κρατήσει. Εξασφαλισμένη προβολή. Φωτογραφίες σ’ όλες τις στάσεις. Δεν γίνεται να μην τους μιμηθούν. Κάποιο άλλο «ζευγάρι» θα στήσει την ίδια μηχανή. Ο ένας από το άλφα, ο άλλος από το βήτα κόμμα και εισόδημα, δηλαδή δημοσιότητα, μεγάλο. Σε καλή μερηά.

Διαβάστε ακόμα:

Βαποράκια τα ΜΜΕ στις μεγάλες απάτες