ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΩΛΑΝΤ

 

Τα παληά τα χρόνια ο βασιληάς, τότε που ήταν πραγματικά ο Ένας που κυβερνάει, την γυναίκα του την είχε στην άκρη. Σήμερα, στα δημοκρατικά καθεστώτα η σύζυγος του πρωθυπουργού, του υποψήφιου κυβερνήτη μιας χώρας είναι από κοντά. Πάνε πακέτο ο πολιτικός και η συμβία του.

Ειδικά στην Αμερική δεν ξεκινάει η προεκλογική καμπάνια του υποψηφίου προέδρου χωρίς την σύζυγο στο πλάι του πολιτικού. Επειδή ο κόσμος νοιώθει μία ασφάλεια αν ο αυριανός κυβερνήτης είναι οικογενειάρχης. Αν είναι δυνατόν άνθρωπος του Θεού.

Έτσι που λες. Η οικογενειακή φωτογραφία του υποψηφίου γερουσιαστή, δημάρχου, του όποιου πολιτικού είναι το Νο1 διαβατήριο. Ότι ο άνθρωπος είναι σωστός, γυναίκα και παιδιά φροντίζει, δεν είναι ξενύχτης, πότης, μπουρδελιάρης, χαρτοπαίκτης.

Τι να κάνει ο φουκαράς, ο Φρανσουά Ωλάντ, ένας μετριότατος πολιτικός. Απαρατήρητος θα περάσει σαν πρόεδρος της Γαλλίας. Σαν αρσενικός, όμως, όσο κι αν δεν τον πιάνει το μάτι σου, τα καταφέρνει μια χαρά με τις σαραντάρες (στη φωτό το τελευταίο αμόρε του Γάλλου προέδρου, Ζουλί Γκαγιέ).

Διαβάστε ακόμα:

Τα ερωτικά τρίγωνα η μεγάλη τους αδυναμία