ΕΙΜΑΙ GAY ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

 

Τούρμπο το ενδιαφέρον του κόσμου για τα κρυφοερωτικά των πολιτικών. Όχι απαραίτητα των πολιτικών, όσο γενικά για τους κάθε επώνυμους. Όσον αφορά τους πολιτικούς υπάρχει βέβαια μία ιδιαιτερότητα. Άλλο ένας ηθοποιός που στη συνείδηση του κόσμου είναι κατεγραμμένος για άτομο με ελευθεριότητα στις ιδέες του και στις πράξεις του.

Άλλο, λοιπόν, ένας ηθοποιός, ένας τραγουδιστής ροκ, μία συγγραφέας κι άλλο ο πολιτικός που θεωρείται άτομο, και έτσι ο ίδιος παρουσιάζεται, με προσωπική ζωή υπεράνω υποψίας και μακρυά από κάθε ακρότητα, συμπεριλαμβανομένης και του σέξ.

Το τραίνο σήμερα έχει φθάσει σε άγνωστους μέχρι το πρόσφατο παρελθόν προορισμούς. Ήδη, στις περισσότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης οι δήμαρχοι είναι ομοφυλόφιλοι. Ομολογημένοι. Είμαι gay και ζητάω τη ψήφο σας.

Παρ’ όλα αυτά στον κόσμο ακόμα λειτουργεί ο κλειδαροτρυπισμός. Το να θέλει να μάθει τα μυστικά πίσω από το μπωντούαρ κάθε γνωστού. Έτσι και με την περίπτωση της νέας ερωτικής περιπέτειας του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ωλάντ με την κυρία που έχει γυρίσει 48 ταινίες κι έχει γνωρίσει 148 άνδρες.

Διαβάστε ακόμα:

Ζουλί, σε «φτιάχνει» και με το όνομά της